Mészáros Lőrinc és a tv-bemondóból lett üzletasszony felesége, Várkonyi Andrea szombaton helikopterrel érkezett rokonlátogatóba Szegedre. Leszálláskor már egy konvoj várta őket, fekete Mercedesekkel hagyták el a repteret. Puccparádéznak, vagy tényleg sok időt spórolnak meg a helikopterezéssel?

Helikopterezés után Mercedes-konvoj

Mészáros Lőrinc és felesége, Várkonyi Andrea szombat délelőtt helikopterrel érkeztek a szegedi repülőtérre. Az OE-XWY lajstromjelű, osztrák tulajdonban lévő bérgépet két sötétített üvegű Mercedes, egy kisbusz és egy szedán várta – írja a Szegeder.hu A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Várkonyit látták kiszállni a helikopterből

„Mészáros utolsóként szállt be a kisbuszba, nem mehettem közel, mert a testőrei körbevették a helikoptert” – írta a portál olvasója. Néhány, a helyszínen tartózkodó vendégek azt nyilatkozták, hogy négy embert láttak a Merdecesbe beszállni, két férfit és két nőt. Egyikük megerősítette, hogy Várkonyi Andreát látta.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Rokonlátogatás helikopterrel

Várkonyi és Mészáros vélhetően az egykori tv-bemondó Szegeden élő családjához repült el rokonlátogatóba. Autóval a Felcsút-Szeged távolság 2 óra az M5-ös autópályán. Ugyanez az útvonal helikopterrel kicsivel kevesebb egy óránál, vagyis az oda-vissza úton két órát spóroltak meg.

Nem akarnak együtt lenni?

Nagy kérdés, hogy szombat délelőtt Mészáros úr és felesége valóban annyira elfoglaltak-e, hogy nem fér bele nekik két óra együttlét egy luxus Merci hátsóütésén útban Szegedre, vagy nem is nagyon akarnak együtt lenni, inkább gyorsan lehúznak Szegedre és vissza.

Bánatos Várkonyi Andrea

Korábban többször készült bánatos fotó Várkonyi Andreáról akkor, amikor Mészáros Lőrinc társaságában volt. Legutóbb a fideszes körökben is jelentős ellenszenvet kiváltó 28 milliárdos luxusjacht fedélzetén készültek olyan képek a milliárdos feleségéről, amikor egyedül iszogat egy prolinak tartott magyar dobozoskávét, közben rosszkedvűen bámulja a tengert.

Mészáros Lőrinc korábbi felesége segített neki

Várkonyi Andrea milliárdos karrierje Mészáros Lőrinc oldalán 2019-re nyúlik vissza. Andreának akkor el kellett hagyni a TV2 képernyőjét, nem nagyon volt tévés szereplése, pont Mészáros Lőrinc korábbi felesége, Beatrix asszony kérte fel, hogy menjen az ő tévéjébe, a LifeTV-be dolgozni.

Lenyúlta Mészárosné férjét?

Miután Andrea betette a lábát Mészárosné tévéjébe, pár hónapon belül pletykálni kezdtek arról, ami igaznak is bizonyult: összejött Mészáros Lőrinccel. Óriási lakodalmat csaptak, az a hír járta, hogy Rod Stewart és csapata húzta a talpalávalót a felcsúti lagziban.

Eltűnt az ex-Mészárosné

Mészáros Lőrinc korábbi felesége, miután elvált Lőrinctől összejött Joshi Bharattal, majd nem sokkal később szakítottak, azóta semmit sem lehet róla hallani. Rossz nyelvek szerint azóta is minden nap felteszi magában a kérdést: Hogy történhetett ez meg vele?

Mészáros Lőrinc a mostohaapja Bochkor Gábor lányának

Várkonyi Andrea korábbi szerelme, Bochkor Gábor a Mészáros-érdekeltségbe tartozó Retró Rádió reggeli sztárja, látványosan kerüli, hogy Andrea és Lőrinc bármikor is szóba kerüljön a műsorában. Lányával viszont nagyon jó a kapcsolata, épp a napokban nyilatkozta, hogy hosszú időt töltöttek közösen Spanyolországban.

Várkonyi Andrea nem is álmodozhatott erről

Andrea és Mészáros Lőrinc kapcsolata az egykori tv-bemondó számára roppant gyümölcsöző kaland lett. Bekerült a férje érdekeltségébe tartozó TV2 felügyelőbizottságába, megcsinálta a maga marketingcégét, amely busás bevételt szerez a férje cégeitől kapott megbízások után. Andrea milliárdos lett, a Tények egykori bemondójaként nem is álmodozhatott erről, vélhetően arról sem, hogy szegedi rokonlátogatóba helikopterrel ruccan le, majd Mercedes-konvojjal fuvarozzák a családi házukig. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc – BPK-montázs