Az énekesnő láthatóan nem bírt érzelmeivel, csalódottan hagyta el a stúdiót, majd sietősen távozott a TV2 Róna utcai székházából új szerelme oldalán.

Drámai percek

Nem volt híján a váratlan fordulatoknak a Sztárban sztár leszek! vasárnap esti, élő adása. Az este során kétségtelenül Tóth Gabi élte át a legnehezebb perceket. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Jól kezdődött

Ugyanis az ő versenyzője, Solymár Matyi esett ki a műsorból. Mindez pedig azért volt több, mint meghökkentő, mivel nagyon jól szerepelt az általa előadott Szécsi Pál-produkció. A többi mester tetszését is elnyerte a fellépés, a maximális 30-ból 29-et adtak neki.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Másképp döntöttek

Ám jöttek a nézők, s teljesen felborították a számításokat. Szavazataik alapján Matyi már nem versenyezhet tovább. Az összes mestert mellbe vágta az eredmény. Nem csoda hát, ha közülük többen is látható jeleit adták elégedetlenségüknek.

Indulatok a mesterek közt

„Félreértés ne essék! Nagyon örülök, hogy itt ültök, de ezzel a nézői döntéssel most nem tudok tovább menni, ne haragudjatok” – fogalmazott Köllő Babett. Tóth Gabi arcán egyszerre a düh, a csalódottság és a harag volt látható.

Az egyik legerősebb versenyző távozott

Az eredményhirdetést követő feladatválasztásnál is indulatosan csapta le a gombot, s persze ő sem hagyta szó nélkül a fejleményeket. „Nagyon örülök, hogy itt vagytok, félre ne értsetek, de azt hiszem az egyik legerősebb versenyző távozott ebből a műsorból” – adott hangot véleményének.

Ideges és sietős távozás

Hozzátette, szerinte mindez nem volt jogos és nagyot veszített Matyi távozásával a műsor. A nézőtéren szokásosan jelen volt új párja, Papp Máté Bence, ám ő sem tudta őt felvidítani. Így tehát némiképp érthető, ha kissé idegesen és sietősen távozott a stúdióból, s nem sokkal később párja oldalán hagyták el a TV2 Róna utcai székházát – derül ki a Blikk beszámolójából.

Válásáról fog énekelni

Mint ahogy korábban hírt adtunk róla, Tóth Gabi hamarosan új számmal fog jelentkezni, ráadásul videoklippel együtt. A válófélben lévő énekesnő az utóbbi időszakban nem a slágereiről volt ismert, ezen szeretne változtatni a válásáról szóló dalával.

Dalban mondja el válását

„Leforgattam a legújabb dalomhoz a klipet… Szabó Zével írtunk egy számomra nagyon fontos dalt… talán az eddigi legfontosabb dalom.. “Átkozott nyár” címmel! Én ebben a dalban fogalmaztam meg mindazt, ami az elmúlt időszakban történt velünk…Hamarosan ti is hallhatjátok” – írta ki az Instagram-oldalára. pár nappal ezelőtt.

Megviselte a tönkrement házasság

A válás bejelentése után pár nappal az is kiderült, hogy Tóth Gabi összejött a Fricska nevű zenekar egyik táncosával. Feltehetően emiatt hagyta el férjét, Krausz Gábort. Gábor ismerősei a válás után azt mondták, a celebszakácsot nagyon megviselte, hogy tönkrement a házassága.

Gyors váltás

Valószínűleg az sem esett neki jól, hogy felesége megcsalta őt. A válásuk bejelentése után pár nappal pedig már nyilvános helyen jelent meg új szerelmével. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

(Kiemelt képünk forrása: Facebook.)