Site icon LikeNews

Miért válasszuk cicánknak minőségi macskaeledelt?

A lelkiismeretes háziállat-tartó számára cicájának egészsége, jólléte a legfontosabb. Ahhoz, hogy macskánk fizikailag is tökéletes állapotban élje életét, kiváló minőségű eledellel érdemes táplálnunk. A hatalmas választékból nehéz meghoznunk a jó döntést, ezért cikkünk néhány támponttal próbál segíteni a választásban.

Cicánk egészsége a legfontosabb

Négylábú kedvencünk felhőtlen boldogságának egyik fontos összetevője az egészséges táplálék. Cicánk egyéni igényei mellett életkora, egészségi állapota befolyásolja a megfelelő élelem kiválasztását. A tökéletesen megválasztott ételt fogyasztva kisállatod energikus, élettel teli lesz.

A Kedvence.hu-nál a Gourmet az egyik favorit márka, a termékkínálatában ínyenc falatokat találhatsz cicádnak. A prémium macskaeledelek fogyasztásának hatására macskád immunrendszere és belső szervei hatékonyabban tudnak működni. Emellett külső változásokat is tapasztalhatsz a hosszabb távú minőségi eledellel való etetés után, hiszen macskád szőre szebbé, fényesebbé és kellemesebb tapintásúvá válik.

A prémium macskaeledel előnyei

Meg fogsz lepődni azon, hogy cicád mennyire imádni fogja a gondosan főzött, ízletes falatokat, melyek a prémium konzervek mélyén lapulnak. Nézzük kicsit részletesebben, vajon miért előnyösebb a minőségi eledel a macskáknak, mint az olcsóbb változatok.

A gyengébb minőségű macskaeledelek olyan töltőanyag összetevőket tartalmazhatnak, melyek a cica jóllakottság-érzetét keltik, viszont nem adnak megfelelő tápértéket. Szintén problémás az olcsó, száraz- és nedves tápokban található tartósítószerek, színezékek és aromák használata, mivel ezek az adalékok károsak is lehetnek kedvenced egészségére.

A macskák a minőségi eledeleknél rögtön tapasztalják, hogy más az ízük, állaguk, mint a korábban kapott átlagos ételek esetében, így hamar megszeretik a finom falatokat. Ezek a tápok jó minőségű zsírokat, fehérjét és szénhidrátot tartalmaznak, melyek mindegyike olyan összetevő, ami fontos energiaforrás cicánk számára. Szintén megtalálhatóak a prémium eledelekben a létfontosságú aminosavak, ásványi anyagok és vitaminok, melyek kisállatunk jóllétének, egészségének alapjait adják.

Miért szeretik a cicák a prémium eledelt?

Mivel a macskák alapvetően húsevők, így mindig legyen az általad felszolgált eledelben hús. A minőségi élelmiszerek között találunk többféle hús és zöldség összetevőből álló ételt. A cicád is kedveli a változatos étrendet, így érdemes különböző állagú és ízesítésű falatokkal kínálni. A húsfajták között találunk például nyulat és vadhúsokat, melyek az érzékenyebb, allergiára hajlamos macskák számára is fogyaszthatóak. Állagukat tekintve lehetnek a minőségi eledelek száraztápok, pástétomok vagy éppen ízletes szószokkal összefőzött ételek. 

Bármelyik prémium macskaeledelt választod a hatalmas kínálatból, jól döntesz és teszel azért, hogy cicád boldogan éljen.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.

Exit mobile version