Sokáig nem nyilatkozott a drogbotrányba kevert énekesnő, most azonban megtörte a csendet.

Drogbotrányba keverték

Tóth Andit megvádolták azzal, hogy ő volt az, akit rendőri kísérettel kórházba vittek a mentők. Mint arról mi is beszámoltunk, egy budapesti lakásban egy ismert énekesnő rosszul lett, a hírek szerint önmagán is sebeket ejtett, a vérében pedig kábítószert találtak. Azt azonban a mai napig nem lehet tudni, hogy ki lehetett ez a személy. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem szerepel a Dancing with the Stars következő adásában

Kiderült, hogy kik kerülnek adásba legközelebb a Tv2 Dancing with the Stars műsorában. A korábbi dobogósok fellépnek majd, Tóth Andi neve azonban nincs ott a listán. Ez sokakat meglepett.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A követők spekulálni kezdtek

Tóth Andi követői egyből elkezdtek kombinálni, és okokat találni arra, hogy miért nem szerepel majd Tóth Andi is a szóban forgó adásban. Az énekesnő elmondta, nem kell aggódni. Kifejezetten csalódott, hogy ezen a hétvégén nem tud menni.

Elmondta, mit csinál mostanság

A Borsnak elárulta, hogy reggel öttől estig a stúdióban van és dolgozik. Azt is leszögezte, fogják még látni táncolni. “A döntőben esküszöm, olyat fogok táncolni Andrei-jel, hogy mindenkinek keresztbe áll tőle a szeme” – nyilatkozta a lapnak.

Nem akar senkinek sem bizonyítani

Azt mondta, nem másoknak akarja megmutatni, hogy mi van vele. Kizárólag önmaga miatt vállalja a szereplést. Szereti magát a műsort, mint ahogyan a zenét és a táncot is.

Bármit is csinál, gyűlölködnek

Az énekesnő szerint mindig lesz egy réteg, akinek nem fog tetszeni, amit csinál, akármit is tesz. Sejtelme sincs, hogy mivel érdemelte ezt ki. Azt pedig furcsának tartja, hogy ha utálják, miért érdekli ennyi embert az, hogy mi van vele.

Megosztónak tartja magát

Tóth Andi úgy véli, hogy Magyarországon jelenleg ő a legmegosztóbb személy. Saját állítása szerint ő pedig csak éli az életét. Azt nonszensznek tartja, hogy ha egy hétvégén nem megy el a Dancing with the Stars műsorba, akkor rögtön azt hiszik, hogy a rendőrökkel van dolga.

Nem egyszerű az élete

Az énekesnő elmondta, hogy bár nem igazán érdekli, mit gondolnak róla az emberek vagy éppen mit írnak róla, azért egy-két vélemény nem érinti jól. Azt mondta, ez most egy borzasztó időszak a számára. “Mióta összehoztak ezzel a botránnyal, én vagyok a közellenség” – summázta a dolgokat.

Záporoznak a negatív kommentek

Elmondta, hogy párja, Marics Peti is kap negatív kommenteket. Maga Tóth Andi “gyűlöletcunaminak” nevezte azt, amilyen üzeneteket kap saját maga. Azt azonban leszögezte, hogy vissza fog térni a Dancing with the Stars utolsó élő adásában. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tóth Andi – Forrás: Dancing with the Stars