Kabát Peti, a vasárnapi kiütése után rengeteg aggódó üzenetet kapott barátaitól és rajongóitól. Még a külügyminiszter is üzent neki, később pedig telefonon is beszéltek. Szijjártó Péter rendesen megdorgálta az egykori focistát a Sztárbox miatt.

Kiütötték Kabát Peti

Amint arról mi is beszámoltunk, vasárnap az RTL-en futó showműsorban Rácz Jenő durván kiütötte Kabát Petit. A sztárséf egy akkora ütést mért a volt focistára, hogy az eszméletlenül csuklott össze. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megfagyott a levegő

A stúdióban nagy volt a riadalom, azonnal orvost hívtak, Peti szerelme pedig sírva rohant be a ringbe. Adri, a földön ülve aggódott párjáért. Végül a Sztárbox versenyzője magához tért, mentő vitte az Országos Baleseti Intézetbe.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Dzsudzsákkal nézte a show-t

Adri másnap azt mondta, Peti menedzserével és Dzsudzsák Balázzsal nézte végig a helyszínen szerelme küzdelmét. Amikor Petit Jenő kiütötte, Balázs azonnal orvosért kiáltott. „Imádkoztam, hogy térjen magához, keljen fel, mutasson valami életjelet, de ő eszméletlen volt. Az orvosok fogták a nyelvét, nehogy lenyelje, közben próbálták feléleszteni”.

Üzent a külügyminiszter

A kórházban kivizsgálták, még aznap hazaengedték. A hírek szerint kisebb agyrázkódást kapott. Egy ország aggódott Kabát Petiért, aki rengeteg biztató üzenetet kapott sérülése után. Szijjártó Péter a Naphíre.hu kérdésére megerősítette, hogy ő is üzent az egykori focistának a kiütés után, és beszéltek telefonon is.

Megdorgálta a külügyminiszter

„Honvéd-szurkolóként régebben az egyik kedvencem volt, aztán egy jótékonysági akció keretében is találkoztunk egymással. Kifejezetten kedvelem és aggódtam érte, látva az ütést, amit bekapott, ezért érdeklődtem nála, hogy hogy van. Aztán telefonon is beszéltünk, de megnyugtatott, hogy minden rendben, aminek nagyon örültem, majd mondtam neki, hogy többet ilyen hülyeséget ne csináljon” – mesélte Szijjártó Péter.

Nem tudja, mi történt

Rácz Jenő, a kiütés után azt mondta, nem fogta fel a meccs előtt, hogy mi történik, sem az ütés követően és közben sem. Vissza kell néznie a felvétel, hogy megértse, mit is tett abban a szörnyű pillanatban.

Dóri is ezt tette volna

„Nagyon rossz látvány volt számára, amikor Kabát Peti párja, Adri, őrjöngve zokogott a ringben. Azt is el tudja képzelni, hogy az ő felesége ugyanezt tette volna fordított helyzetben. „Ha én ott vagyok a földön, akkor egészen biztos, ő is sírva jött volna be”.

Sportként fogta fel

„Én próbáltam az egészre úgy tekinteni, hogy ez egy sport. Mindketten Petivel azt írtuk alá, hogy vállaljuk az esetleges következményeket, amely ezzel jár. Úgyhogy ezzel az erővel én is járhattam volna ugyanígy” – mondta a sztárséf.

18 év után tért vissza

18 év szünet után, tért vissza az RTL képernyőjére a Sztárbox. Ahogy az már a nevéből is látszik, ez egy olyan műsor, ahol ismert emberek ütik egymást bokszkesztyűben, fogvédőt viselnek, és mivel nemigen hétköznapi esemény az ilyesmi, a 2004-es és 2005-ös adásnak is nagy sikere volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Szijjártó Péter és Kabát Peti – Forrás: BPK montázs