A 90 éves Vitray Tamás elárulta, hogyan tartja magát fitten. A legendás televíziós bepillantást engedett napi rutinjába és az is kiderült, hogy nagyon keveset eszik, nem csinál nagy ügyet az étkezéseiből.

Elmélyült a kapcsolatuk

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy Vitray Tamásra rátalált a boldogság: négy évvel a válása után már új társa van. A 90 éves legenda távkapcsolatban él választottjával, aki a filmiparban dolgozik, így a szakma szeretete és a közös érdeklődés is összeköti őket. Az új szerelemre tavaly novemberben derült fény, amikor a hölgy meglepetésbulit szervezett Vitray 90. születésnapjára. Akkor egy ismerőse mondta el lapunknak, hogy fél évvel azelőtt mélyült el a kapcsolatuk, amely azóta is tart. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A két mesterség egyesítette őket

„Nincs definíciója a szerelemnek. Nem vagyok egyedül, van párom, igen. Jó is, mert a munkája révén sok mindent meg tudunk beszélni, és egy ilyen vénembert, aki megint nekiveselkedik, persze, hogy ez izgat legjobban. Az is lehet, hogy a két mesterség egyesít bennünket legerősebben, és mindaz, ami hozzá kell” – mondta Vitray Rónai Egon Húzós című podcastjében, az ATV YouTube-csatornáján.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Amikor tudnak, találkoznak

Kiderült, hogy távkapcsolatban élnek, a hölgyet ugyanis még mindig külföldre, egészen pontosan Svájchoz köti a munkája. Ennek ellenére, amikor idejük engedi, találkoznak, zömében a nő utazik haza Vitrayhoz, de ennek fordítottja is előfordult már.

Négy éve vált el

Ahogyan arról a BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt, Vitray Tamásnak négy évvel ezelőtt ért véget a házassága, amikor is elváltak útjaik Kállay Bori színésznővel. Mint megírtuk, a legendás páros Kállay Bori és Vitray még 2019-ben váltak el. A hírt annakidején a tévés jelentette be, mondván úgyis kiderül, ezért inkább tőle tudják meg. 

Újra szerelmes

Bár azt pontosan nem tudni, hogy a 32 éves kapcsolatukat miért bontották fel, hiszen a legendás műsorvezető akkor 87 éves volt, míg a színésznő 71. „Úgy éreztem, hogy bennem van még van annyi, hogy ezt a válást érdemes megkockáztatni. Nem csak a kései időpont furcsa benne, hanem úgy jöttem el, hogy mindent magam mögött hagytam” – fogalmazott akkor Vitray, aki úgy tűnik mára teljesen továbblépett.

A napi rutin

A tévés most a napi rutinjáról és egészségéről is őszintén beszélt. Azt mondja, minden reggel fél 6 és 6 között ébred, amit torna követ.

50 perc torna

„Van egy minden napra érvényes rutinom. Rendet rakok a hálószobában, elkészítem a reggelimet és tornázom. A 90. születésnapomra kaptam ajándékba egy gyaloglópadot, azon sétálok. Ezenkívül megcsinálom azokat a gyakorlatokat, amiket fontosnak tartok. Naponta 50 perc tornát iktatok be” – mesélte Vitray.

Nincsenek csábító falatok

„Alacsony vagyok, tehát akár könnyen el is hízhattam volna. A titok az, hogy nem zabálok, nincsenek csábító falatok. Bizonyos családtagjaim azt is mondják rólam, hogy csak az életben maradásért eszem, vagyis nem csinálok nagy ügyet az étkezésemből. Ha egyedül vagyok itthon, kisütök pár mini mirelit pizzát, beérem fagyasztóból kivett étellel, nem vagyok gourmand” – fogalmazott a népszerű tévés a Meglepetés magazinnak adott interjúban.

A csokoládé a kedvence

„Az édességet sajnos szeretem, a csokoládé a kedvencem, de megvonom magamtól. Ha nagyon megkívánom az édeset, egy szelet lekváros kenyeret készítek” – tette hozzá.

Újra képernyőn

Vitray Tamás egyébként hiába tölti lassan a 91-et, kirobbanó formában van, a képernyőre is visszatért. Amint azt portálunk is megírta a legendás tévés másfél évvel ezelőtt döntött úgy, hogy visszavonul, azt követően, hogy 60 évig a magyar televíziózás meghatározó alakja volt. A tévés azonban nem bír meglenni a képernyő nélkül, éppen ezért most úgy döntött, saját műsorral tér vissza. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Vitray Tamás. Fotó: Youtube.