Három évvel ezelőtt csaptak le a nyomozók Árpa Attilára a saját kertjében, ahol a gyanú szerint drogos bulit tartott. Az ügy most jutott el a bírósági szakaszba, Árpa Attila most már kénytelen volt vallomást tenni. Elismerte, hogy fogyasztott kábítószert, de tagadta, hogy drogkereskedő lenne.

Nem tagadta, hogy drogozott

Kertipartit rendezett a barátainak Árpa Attila azon a márciusi napon, aztán egyszer csak megjelentek a rendőrök. Az eljárás során öt férfit gyanúsítottak meg kábítószer-kereskedelemmel. Árpa akkor elmondta a sajtónak: „Életemben nem kereskedtem kábítószerrel. Azt pedig, hogy fogyasztottam, sosem tagadtam. Az ártatlanságomat a bíróságon is be fogjuk bizonyítani.” A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Előre megírt vallomás

Az ügy már hónapok óta bírósági szakaszban van, de eddig Árpa Attila felmentéseket kapott, nem jelent meg a bíróság előtt, most viszont muszáj volt kiállnia és elmondania a vallomását. A celeb előre megírt szöveget olvasott fel a bírónak, ezt mondta:

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

„Nem vagyok kábítószer-kereskedő”

„A Bűnösségemet nem ismerem el. Kijelentem, hogy a bűncselekményt nem követtem el. Nem vagyok kábítószer-kereskedő. Nem adtam át másnak és nem kínáltam sosem. Azt nem tagadtam, hogy volt, amikor fogyasztottam. Nem vagyok büszke arra az időszakra.” – kezdte vallomását Árpa Attila.

Saját fogyasztás

Az egyik drogkereskedéssel vádolt férfiról elmondta: „K. Pétert ismerem. Tőle vásároltunk kábítószert, de csak és kizárólag saját fogyasztásunkra. Az, hogy nálam drogos bulik voltak, az nem igaz. Ami igaz, hogy ezek szűk baráti összejövetelek voltak. Leginkább szakmáztunk, beszéltünk, pókereztünk.”

Nem kínált senkit droggal

Árpa részleteket is elárult a nála tartott bulikról: „Az, hogy ezeken az összejöveteleken kinek milyen szokásai vannak, mármint kábítószer szempontjából, ahhoz semmi közöm. Engem az én otthonomban nem kínált senki és én sem kínáltam mást.”

Megbélyegzés

A celeb szerint boszorkányüldözés, hogy neki a bíróság előtt kell állnia. A Borsnak elmondta: „Őszintén megmondom, hogy mindegy mennyi ideig húzódik el ez a tárgyalás, az biztos, hogy én ártatlan vagyok! A probléma az, hogy nem számít, hogy ártatlan vagyok-e vagy nem. Ez a megbélyegzés sajnos rajtam marad, ilyen a világ. Akármennyire is úgy érzem, hogy fontosabb a hírnevem, mint egy ilyen botrány, én ennek az áldozata vagyok.”

Drogot adtak el Árpának

Az elsőrendű vádlott, K. Péter azt állítja, hogy a többi vádlott, köztük Árpa Attila is többször vásárolt tőle kokaint. A bíróság kérdezősködni kezdett, ebből kiderült, hogy az elsőrendű vádlott valóban jelen volt az Árpa Attilánál szervezett összejöveteleken, és valóban eladásra kínált nekik kokaint, amiből gyakran ő is fogyasztott.

Rendszeres kokainvásárló

Az ügy bírósági tárgyalása idén márciusban kezdődött, ám Árpa Attila egy sorozatszerepe miatt igazoltan távol maradt, és ügyvédje képviselte. A vádirat szerint másodrendű vádlottként rendszeres kokainvásárló volt 2018 óta.

Tagadja a vádakat

K. Péter, az elsőrendű vádlott lényegében azt állítja, hogy a többi vádlott, tehát Árpa is vásárolt tőle kokaint, ráadásul ő volt az egyik legnagyobb vevője, aki sűrűn felkereste. Ebből következtetnek a nyomozók arra, hogy Árpa értékesíthette is a baráti társaságának a drogot, ezt azonban eddig nem sikerült bebizonyítani, Árpa pedig tagadja a vádat. A bírósági tárgyalás pénteken folytatódik, ahol a Törvényszék a tanúmeghallgatások következnek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Árpa Attila – Forrás: Youtube/Partizán