Újabb szintre lépett Gáspár Győző politikai pályafutása, mert 50. születésnapjára gratuláló levelet kapott Magyarország köztársasági elnökétől és a külgazdasági és külügyminiszterétől. Novák Katalin államfő nyilvánosan üdvözölte a korábban adócsalásért elítélt reality szereplőt.

Győzike a Békementen

Győzike már néhány éve büszkén a Fidesz támogatói közé tartozik. A celeb 2 évvel ezelőtt a Békementen is feltűnt. Az első sorban masírozott Bencsik Andrással, Bayer Zsolttal és Semjén Zsolttal. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Győzike a Fidesz megmondóemberi közt

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Lévai Anikóval is fotózkodott

Az országgyűlési választások éjszakáján Győzike is meghívott kapott a kormánypárt eredményvárójába, ahol Lévai Anikóval, a miniszterelnök feleségével is sikerült közös fotót készítenie. A választások napján még a szavazócéduláját is kiposztolta, amelyen a kormánypárt mellé tette a X-et.

Győzike és a miniszterelnök felesége

Forrás: Facebook

„Vérét adná Orbán Viktorért”

2022 októberében beszélt arról, hogy mennyi támadás éri azóta, amióta felvállalta politikai hovatartozását. „Rengetegen támadnak, de ez a jó az egészben. Akik ismernek, tudják, hogy mit akarok ezzel elérni. Akik támadnak, azok nyugodtan támadjanak! Ha kell, még a véremet is adom a miniszterelnök úrért! Ha azon múlik, akkor odaadom a véremet! Lőjenek le a miniszterelnök úrért! Képes lennék háborúba menni érte!” – mondta Győzike.

Balhé a Fradi meccsen

Nyáron újabb fordulatot vett Győzike világnézete, vérbeli fradista lett. A showman-nek az eddigi legdurvább verbális inzultusokkal kellett szembenéznie a Fradi-Újpest meccsen, ahol a VIP-páholyban foglalt helyet. A celebet először a debreceniek találták meg a Groupama Arénában. A hajdúságiak még csak sértegető rigmusokat kiabáltak felé, majd egy fordulóval később a diósgyőriek már molinóval is kifejezték nemtetszésüket a hirtelen zöld-fehér drukkerré vedlett celeb irányába.

Kubatov Gábor és Gáspár Győző

Forrás: Facebook/Kubatov Gábor

Az államfő is felköszöntötte

Győzike a napokban ünnepelte 50. születésnapját. Családjával egy törökországi luxusszállodában ünnepelt. Külföldről hazaérve nagy meglepetés várta a Romantic egykori frontemberét, ugyanis Novák Katalin köztársasági elnök és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is írásban köszöntötte születésnapja alkalmából. Erről a celeb a TV2 reggeli műsorában beszélt. Ugyan megmutatta a levelet, de a részletekbe nem ment bele, nem derült ki pontosan, mit írt neki a két vezető politikus.

25 év nyilvánosság

Győzike, saját bevallása szerint eddigi 50 évéből 25-öt a képernyőn és a köztudatban töltött, ezért nagyon büszke arra, hogy egy kis nógrádi faluból indulva erre a szintre fel tudott kapaszkodni, arról nem is beszélve, hogy van két lánya és egy olyan felesége, aki jóban-rosszban kitart mellette.

Adócsalásért büntették

Gáspár Győzőt és feleségét 2013-ban adócsalás miatt jogerősen elítélték, a showman 1 év 8 hónap, Bea asszony 1 év 6 hónap börtönt kapott, három évre felfüggesztve. A vád az volt, hogy 27,5 millió forintnyi személyi jövedelemadót nem fizettek be 76,4 milliós jövedelmük után. Évekkel később újra adócsalás miatt állt bíróság elé: az ügyészség szerint a családi vállalkozás nem adózott megfelelően, és olyan költségeket számoltak el a cég számára, amelyek valójában Győző személyes kiadásai voltak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Novák Katalin, Győzike, Szijjártó Péter – BPK-montázs