Jövőre elindul Nógrádmegyer polgármesteri címéért Gáspár Zsolti! Gáspár Győző öccse még Demcsák Zsuzsát és Korda Gyuri bácsit is bevetné a siker érdekében.

Kötelesség

Zsolti azért határozott így, mert számára Nógrádmegyer nem csak otthon, hanem kötelesség is: szívügyének érzi a falu sorsát, legutóbb például a villámárvizek miatti pusztítás után állt a település élére, és igyekezett mindent elkövetni annak érdekében, hogy a károsultakat segítse. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Jelentős anyagi kár

Mindezt úgy, hogy közben a saját értékei odavesztek, hiszen több állata elpusztult, a gépei is megrongálódtak, sőt a házában is jelentős anyagi kár keletkezett.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Korábban is próbálkozott

Zsolti egyébként már korábban is próbálkozott azzal, hogy a falu első embere legyen, ám akkor nem járt sikerrel, viszont most elszántabb, mint valaha. A Farm VIP házigazdája jövőre újra elindul a címért, s reméli ezúttal bizalmat szavaznak neki.

A falu élére

„Elhatároztam, hogy jövőre ismét indulok a polgármester-választáson! Ami az utóbbi időben itt a faluban történt, az nem elfogadható, gondoljunk csak az áradás miatti károkra. Itt az ideje, hogy a falu élére álljak és gondjaimba vegyem Nógrádmegyert! – mondta a Borsnak Zsolti, aki kiemelte, szeretné infrastrukturálisan is fejleszteni a falut.

Celeb ismerősök

„Többek között ingyenessé tenném az internetet, rendezvényeket csinálnék, ahová meghívnám a celeb ismerőseimet! Demcsák Zsuzsa tartana angolórát a fiataloknak.”

Balázs Pali, Korda György

„Balázs Palit pedig az idősebbekhez hívnám, akik még sosem látták őt. Korda Györgyöt és feleségét is szívesen látnám, felléphetnének a kultúrotthonban, amit kinyitnék 20 év után!” magyarázta Gáspár Zsolti, aki elárulta azt is, a birkái lennének a falu szimbólumai.

Demcsák Zsuzsa volt férje

Sőt, arról is beszélt, hogy terveiben nem csupán Demcsák Zsuzsa, hanem a műsorvezető volt férje is szerepel, hiszen Zsolti Krishannal is jóban van.

Indiában van

„Szeretném majd felvenni a kapcsolatot Krishannal, az én jó barátommal, aki most Indiában van. Rá én mindig számítottam, ő is olyan mint én: mindig másokon segít! Remélem, hogy ezúttal is számíthatok majd rá, és ha esetleg úgy alakul, meg is látogatja Nógrádmegyer lakosait! „– mondta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Gáspár Zsolti, Demcsák Zsuzsa – Forrás: TV2