Itt, a BudapestKörnyéke.hu oldalán is megírtuk, hogy pár nappal ezelőtt életét vesztette egy 59 éves férfi, a zuglói vasútállomáson. Most kiderült, hogy az Exatlon Hungary bajnokának, Virág Andrásnak az édesapja halt meg. A férfi szívbeteg volt.

Előtte még beszéltek

A tragédiáról Virág András a Borsnak beszélt, elárulta, éppen az vasútállomásra igyekezett az apukájáért, a borzalom előtt pár perccel még beszéltek. A Exatlon bajnoka ezután már arra ért oda a peronra, hogy éppen próbálnak újraéleszteni valakit, ott szembesült vele, hogy az édesapjáról van. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az anyukája is meghalt

Virág András egyébként másfél évvel ezelőtt, az Exatlon All Star évada előtt nem sokkal vesztette el az édesanyját is, nem gondolta volna, hogy ő és a testvérei rövidesen az édesapjuktól is búcsúzni kényszerülnek. András apukája szívbeteg volt, azért érkezett Budapestre, mert műtétre készült.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Műtét előtt

„Édesapám a műtét előtti nap halt meg, ami felfoghatatlan (…) Szívbeteg volt, volt is egy szívkatéterezése hat hete. Műtéti várólistára került, aminek ideje fél év, egy év között van.” – mesélte András, aki azt is elmondta, hogy a testvéreivel mindent megtettek annak érdekében, hogy a műtét időpontját valahogy előrébb hozzák.

Mindent megtettek

Ikertestvérem otthon állt helyt Kecskeméten és vigyázott édesapánkra, míg az idősebbik nővérem és én a vizsgálatokat és műtét időpontját intéztük” – magyarázta András, majd hozzátette:

Vonattal jött

„Szerencsére sikerült időpontot szereznünk, ezért utazott Budapestre. Érte mentem volna kocsival, de mondta, hogy már megvette a vonatjegyet és feljön vonattal Kecskemétről. A vasútállomásra mentem érte, még beszéltem vele leszállás előtt, hogy mindjárt ott vagyok, csak parkolót keresek, nem gondoltam volna, hogy ez lesz az utolsó beszélgetésünk.”

Összeesett

„A vonatról leszállva a kijárat felé rosszul lett és összeesett. Én arra értem fel a peron tetejére, hogy valakit éppen újraélesztenek, akkor szembesültem vele, hogy édesapám az. Próbáltuk újraéleszteni, de már nem sikerült…” – mondta megtörten az Exatlon sztárja, aki aztán úgy fogalmazott, felfoghatatlan érzés, hogy már csak hárman maradtak testvérek.

Hárman maradtak

„Nem is lehet ezt elmondani, megfogalmazni, hogy milyen, mikor ilyen fiatalon a szüleidet elveszíted. Most már csak egymásra számíthatunk. Az biztos, hogy most a testvéreimmel még szorosabb lett a kapcsolatunk. A későbbiekben biztos vagyok benne, hogy ugyanígy számíthatunk egymásra, ahogy most tettük” – zárta gondolatait az Exatlon versenyzője. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Tragédia Zuglóban! Meghalt egy férfi hétfő este a vasútállomásnál

Kiemelt kép: Virág András – Forrás: TV2