A Budakörnyéki Járási Ügyészség csoportos személyiségfejlesztő és agressziókezelő tréninget szabott ki két emberre, amiért megvertek egy rossz helyen parkoló kukást Tinnyén. A támadásról készült videót cikkünk végén tudod megnézni.

Ürítette a kukákat

Az eset még 2023 márciusában történt Tinnyén. A kukás megállt az egyik ház előtt, és kiszállt, hogy ürítse a tárolót, a férfi azonban úgy parkolt le, hogy az éppen akkor érkezők nem tudtak felhajtani a házhoz, így a két férfi rátámadt. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Megverték a kukást

Egyikük lábon rúgta, a másik többször ököllel fejen ütötte, majd, miután elesett, fektében is többször megrúgták és megütötték. A verés után a kukás elhajtott, a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló sérülése lett.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Beismerték tettüket

A két elkövetőt súlyos testi sértés bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A kihallgatáskor beismerték a bűncselekményt és megbánó magatartást tanúsítottak.

Tréningre kell járniuk

Az ügyben az ügyészség az eljárást felfüggesztette egy év három hónapra azzal a feltétellel, hogy ez idő alatt elvégzik a tréningeket. Ennek teljesítését és a felfüggesztés tartama alatti életvitelüket a melléjük kirendelt pártfogó ellenőrzi. Az eljárás csak akkor szűnhet meg, ha a felfüggesztés eredményesen telik el. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Itt a balhéról készült videó

Kiemelt kép: részlet az ügyészség videójából