Site icon LikeNews

Schobert Norbi már megint nem bír magával – Ezúttal a külföldi izomcelebekbe állt bele a fitneszguru

A Szentendrén élő Schobert Norbi megszólalásai az utóbbi időben alaposan felkeverték rendre az állóvizet, egyik legutóbbi hozzászólása például, hogy a zsidók a holokauszt miatt híznak el, Volkswagent és Boss öltönyt pedig Hitler miatt nem vásárol, de a 100 kilónál nehezebb férfiakat is alaposan kikezdte, hiszen csimpánzcsöcsű, vágódisznó súlyúnak nevezte őket. Azt gondolhatnánk, hogy a fitneszguru akkor itt most megáll egy kicsit, de nem, máris itt az újabb “őrület”, most éppen a külföldi izomcelebekbe állt bele.

Ideális testsúly

Mint azt még áprilisban megírtuk Schobert Norbi az RTL Fókusznak beszélt arról, szerinte milyen az ideális testsúly és testkép, és kiemelte, hogy a sokak által ismert mondás hülyeség, csak ezzel nyugtatják magukat a férfiak.

Vágódisznó, csimpánzcsöcs

Vannak ilyen hülye mondások, amit a férfiak terjesztenek és el is hiszik. Ez „a férfi 100 kilónál kezdődik” mondat. Itt nagy tévedésben vannak, mert a vágódisznó kezdődik 100 kilónál – mondta Norbi, majd így folytatta: Egy bizonyos kor után, ha hízunk, akkor én úgy szoktam mindig hívni, hogy kialakul a csimpánzcsöcs. A cikk ide kattintva folytatódik!

Exit mobile version