Válásának bejelentése óta Hevesen lépett először színpadra Tóth Gabi és új szerelme. Az énekesnőre és persze a dalokra sokan voltak kíváncsiak, a rajongók izgatottan várták, mi történik majd a színpadon. Tóth Gabi azt mondta a mikrofonba, hogy sok támadást kap azért, amiért mer önmaga lenni, mer szabadon szeretni és felvállalja magát.

Hat év után ért véget

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentette, véget ért a házasságuk. Az énekesnő és sztárséf szerelme hat év után fejeződött be, és habár kívülről úgy tűnt, hogy a kapcsolatuk felhőtlen és boldog, kiderült, hogy akadtak gondok. Gabi ugyanis könnyen lehet, hogy félrelépett, méghozzá a Fricska együttes egyik táncosával, Papp Máté Bencével. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gyors továbblépés

A szakítás bejelentése óta Gabi minden bizonnyal gyorsan továbblépett: már egy nappal később bátran mutatkozott új szerelmével egy vásáron, ahol nemcsak fogták egymás kezét, de néhány csók is elcsattant.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Egyre több időt tölt Szentendrén

Ráadásul az énekesnő új párja egyre több időt tölt Gabi szentendrei házában, ahol egy héttel ezelőtt még férje is lakott – írja a Blikk.

Megváltoztatta a nevét

A napokban pedig újabb jelét mutatta a továbblépésnek az énekesnő: személyes Facebook-profilján, ahol eddig a Krausz-Tóth Gabriella nevet viselte, most már csak a Tóth Gabriella nevet használja.

Izgatottan várták

Válásának bejelentése óta Hevesen lépett először színpadra Tóth Gabi és új szerelme. Több százan jöttek el a koncertre, mindenki izgatottan várta őt, de közben arról suttogtak, hogy mit olvasott és hallott az utóbbi napokban Gabi magánéletéről.

Üzenet a közönségnek

Miután elkezdték a koncertet az énekesnő rögtön egy üzenet fogalmazott meg a közönség felé – számolt be róla a Blikk.

„Merek önmagam lenni”

„Sok támadást kapok, amiért merek önmagam lenni, merek szabadon szeretni és felvállalni magam” – mondta a mikrofonba az énekesnő. Ezt követően az Ez vagyok én című számát kezdte el énekelni. Azt is megfogalmazta, hogy az elmúlt nehéz időszakban a rajongóiból merített erőt.

Együtt távoztak

Az egy órás koncert után Gabi és Máté egy autóval távoztak a koncertről. Külön sofőr vitte el őket a helyszínről, amíg a Fricska többi tagja várakoztak egy másik járműre. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tóth Gabi. Fotó: archív.