Curtis elmondta véleményét Gáspár Győzőről. A rapper kifejtette, hogy szerinte a showman miért is lett Fradi-szurkoló, és azt is bevallotta, hogy szánalmasnak tartja a viselkedését.

Fradi szurkoló lett Győzi

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, pár héttel ezelőtt Győzike elkezdett Fradi meccsre járni. Az egyik mérkőzésen, amikor a zenész kedvenc csapata Debrecennel játszott, a szurkolóknál elszakadt a cérna. A lokisok sértő rigmusokkal adtak hangot nemtetszésüknek a showman jelenléte miatt.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Curtis beszólt

„Tudod, Győzike, itt nem az a kérdés, hogy HONNAN vagy MIKOR. A probléma a MIÉRTTEL van! MIÉRT lettél te fradista… Egy előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett Fradi-szurkoló vagy, úgy, ahogy még sokan mások” – írta Curtis a Lokis meccs után. Curtisre azonban nem is Győzike, hanem Bea asszony akadt ki a legjobban, aki szinte mindennek lehordta.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Balhé az Újpest meccsén

A dolog már éppen kezdett elcsitulni, ám vasárnap összecsapott a Ferencváros és az Újpest, a meccsen pedig ismét részt vett Győzike, méghozzá a Fradi lelátóján. Az újpesti ultrák nyomdafestéket nemtűrő módon üzentek egy molinóval Győzinek, aki azonban maga is hergelte az összegyűlteket.

„Napraforgó patkány”

A történteket nézve pedig Curtis ismét úgy döntött, hogy megosztja a véleményét: „Te napraforgó Patkány… Most már lesz falunap és a NAV sem b*szt*t!” – írta a Facebookon. (Győzikének egyébként több adócsalási ügye is volt)

Nem a szurkolókra haragszik

Győzikének állítólag azzal nincsen semmi problémája azzal, hogy a vasárnapi Fradi-Újpesten a vendégszurkolók ízléstelen transzparenst feszítettek ki vele kapcsolatban, szerinte még ez is belefér egy focimeccsen. De a gyűlöletkeltés, a gyűlöletbeszéd már nem.

Curtis nem finomkodott

A történet folytatódott. Curtis a Péntek Esti Partizán vendége volt, ahol – többek között – Győzike is szóba került. Itt sem finomkodott, megerősítette, hogy szerinte Gáspár Győző egy „előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett Fradi-szurkoló, valamint abban is biztos, hogy csak az a cél, hogy benyaljon.

„Szánalmas”

„Fú, ez az ember… Szánalmas ez a csávó számomra… Zöld nyakkendő … Honnan szerez ilyen csúnya zöld nyakkendőt?” – kezdte Curtis, aki szerint Győzike úgy öltözött fel, mint aki elveszített egy fogadást. „Nem ő védi meg magát, hanem rám ír a felesége… A lényeg az, hogy a felesége válaszolt erre a képre nekem… Egyből jött, hogy rasszista vagyok, nem azzal van a bajom. A legjobb barátom roma származású” – mondta Curtis, aki szerint valóban, amit Győzike kapott a stadionban, az rasszizmus volt.

Nem hiteles

A rapper szerint Győzike nem hiteles, de ő nem tudja elhinni azt, amit lát vele kapcsolatban, és szerinte okkal nyomul ennyire a Fidesz felé, és ezt a zenész úgy mondta, hogy ő maga is kormánypárti inkább. „Nálam ez nem titok, hogy egyébként én inkább a Fidesz felé húzok” – mondta ki Curtis.

Csuti és Kucsera

Curtis elárulta, hogy neki semmi problémája azzal, hogy például Szabó András Csuti és Kucsera Gábor Ferencváros-szurkolók, ugyanis pontosan tudja, hogy ők nem azért teszik, mert cserébe elvárnak valamit, vagy bíznak valamiben, hogy ők majd ezáltal jobb fényben tűnhetnek el. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Curtis. Fotó: Life TV