Site icon LikeNews

Személyre szabható rendszerek az okosotthonokban

Az akár távolról is, igényeink szerint vezérelhető okosmegoldások, valamint az energiatakarékos, energiahatékony otthonok jelentik a jövő megoldásait. A megújuló energiaforrásokat használó épületgépészeti berendezések új távlatokat nyitnak nemcsak az új építésű családi házak, hanem a lakás- és épületfelújítások, fűtéskorszerűsítések esetében is.

A hatékonyság a kulcsa az innovatív, környezettudatos megoldásoknak, ez az elv vezérli, sarkallja a gyártókat a még jobb eredményekre. A zöldenergiákat használó hőszivattyú számít az egyik legkorszerűbb épületgépészeti berendezésnek, amely bár hazánkban még kevéssé elterjedt, Európa környezettudatos régióiban már 80% feletti a telepítések aránya.

Fűtés, hűtés és melegvíz-előállítás hőszivattyúval

A hőszivattyúk a nyugati országokban már több mint 40 éve szolgálják a környezettudatos felhasználók energiaellátását. A STIEBEL ELTRON korszerű hőszivattyú vezérlései a hőszivattyúk kezelésére használhatók, így garantálva az otthonok melegvíz-előállítását, hűtését, fűtését.

A hőszivattyúk a környezet hőjét hasznosítják, ezáltal biztosítják a fűtési-hűtési, valamint a szellőztető rendszerek működését. Ezek a berendezések végső soron a Nap levegőben, talajban és talajvízben tárolt hőjét hasznosítják azáltal, hogy az alacsonyabb hőmérsékletű környezetből hőt vonnak el, amelyet a magasabb hőmérsékletű helyre szállítanak.

A hőszivattyúk az energiaköltségek csökkentése mellett környezetbarát módon biztosítják az otthonok fűtését, hűtését, hosszú távú, időtálló megoldást kínálnak generációk számára.

Az okosotthonok szíve, a hőszivattyú vezérlő

Napjaink forradalmi újdonságát a hőszivattyús rendszerek vezérlője, a hőszivattyú-menedzser jelenti. Még nagyobb kényelmet és hatékonyságot jelentenek.

A hőszivattyú vezérlők komplex rendszerek, de akár egyetlen készülék használata esetén is magas fokú személyre szabhatóságot biztosítanak, így a jövőbeli igényeket is képesek kielégíteni. 

A távvezérelhetőség révén a hőszivattyúk egy applikáción keresztül egyszerűen szabályozhatók a pillanatnyi igényeknek megfelelően a minél magasabb komfortérzet érdekében. Környezettudatos megoldást jelenthetnek új építések és lakáskorszerűsítés esetén is. 

A hőszivattyú vezérlők 

A hőszivattyúkat napkollektorral összekapcsolva még nagyobb hatékonyságú, megújuló energiát használó rendszer kiépítésére, egységes vezérlésére adnak módot.

Csökkentse fűtési költségeit, növelje otthona energiahatékonyságát korszerű, vezérelhető hőszivattyús rendszer telepítésével, alapozza meg a jövő generációinak komfortos otthonait. 

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.

Exit mobile version