Különleges meglepetéssel készül augusztus 20-ra Kis Grófo. A mulatóssztár ezúttal is nagyot alakít: nagybátyjával közösen megálmodott egy olyan nagyszabású mulatós himnuszt, amit összesen tízen, családtagjaival együtt adnak majd elő nemzeti ünnepünkön.

Fantasztikus előadók

„Most már hivatalosan is bejelenthetem, hogy hamarosan látható, illetve hallható lesz egy olyan 10-es produkció, ami azt gondolom, hogy nem mindennapi dolog, hiszen ezek a fantasztikus előadók, akik a képen is láthatók, mind testvérek/unokatestvérek” – kezdte bejegyzését a mulatóssztár. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A nagybátyja ötlete volt

„Nagybátyám, Király Pál ötlete volt, hogy nagyon fontos, ha ha már egy nagy családon belül ilyen sok tehetség van és nem mellesleg, ami fontos, hogy külön-külön is megállja mindenki a helyét a zene világában, akkor miért is ne lehetne egyesíteni az zenei tudásunkat? Abszolút jó ötletnek tartottam és természetesen én is igent mondtam” – tette hozzá Kis Grófo.  

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ez egy családi dal lesz

Kiderült: ez egy családi dal lesz, ami a szeretetről, a mulatásról szól majd természetesen. A művészek abban bíznak, az új szerzemény tetszeni fog mindenkinek.

Szobor őrzi édesapja emlékét

A BudaPestkörnyéke.hu írta meg, hogy immár egy bronzszobor őrzi idősebb Kozák László, Kis Grófo édesapjának emlékét. A művet ünnepélyes keretek között Szolnokon, az Aba Novák Kulturális Központban avatták fel. Nagy Grófo 2020 decemberében koronavírus-fertőzés következtében hunyt el.

Mindössze 49 évesen hunyt el

Nagy Grófo mindössze 49 éves volt, amikor elhunyt, de nagyon gazdag életművet hagyott maga mögött, amit két fia, Grófo és Gyémi visz tovább. A néhai zenész 52. születésnapján avatták fel az őt ábrázoló mellszobrot, Pogány Gábor Benő szobrászművész alkotását. Az eseményen csaknem százan vettek részt. 

Méltó helyen a szobor

„Édesapám ebben az intézményben kezdte a pályafutását és azt gondolom, hogy ennél méltóbb helyet nem is kaphatott volna a szobor!  Külön köszönet Szalay Ferenc Polgármester úrnak, dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő asszonynak, Kubatov Gábor Fidesz – Magyar Polgári Szövetség országos pártigazgatója és alelnöke, országgyűlési képviselőjének és Sztojka Attila roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos úrnak, hogy eljöttek és tiszteletüket tették ezen a megemlékezésen!” – írta Facebook-oldalán a zenész.

Maradandót akart alkotni

„Édesapám vágya mindig az volt, hogy maradandót alkosson ezen a földön és én úgy gondolom, hogy sikerült is, hiszen legfőképpen a romák körében az ő dalai által mindig élni fog! Sokat tett azért is, hogy a dalaival közelebb hozza egymáshoz a romákat a nem romákkal! Ezt az elvet mi is visszük tovább!” – fogalmazott.

Bemutatkozott Cino Grófo

Az ünnepségen fellépett Lakatos Mónika Kossuth-díjas énekesnő, Mága Zoltán hegedűművész, Grófo és fivére, Gyémi, valamint Nagy Grófo két legidősebb fiúunokája, Milán és Kis Grófo fia, Cino Grófo is énekelt. A 11 éves kisfiúnak ez volt élete első fellépése, így az édesapja legalább annyira izgult, mint ő maga.

Az unokája léphet a nyomdokaiba

„A családból a nagyfiamon látom azt a zenei tehetséget, amivel egyszer sokra viheti. Szoktunk együtt zenélni, gyakorolni, és úgy gondoltuk, mi sem lenne felemelőbb és méltóbb édesapám emlékéhez, mint hogy az unokája, aki egyszer talán a nyomdokainkba lép, az ő szobrának avatásán lép először közönség elé” – mondta a Blikknek Kis Grófo. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kis Grófo. Fotó: Facebook