Tragikus repülőgép-balesetben meghalt a Cobra 11 című akciófilm-sorozat főszereplője, az 51 éves Christian Oliver. A gépen vele volt 10 és 12 éves kislánya, Madita és Annik. Belegondolni is szörnyű, hogy az utolsó pillanatokban mi játszódott le az édesapa fejében, amikor rádöbbent, hogy a lányaival együtt fog meghalni.

Lezuhant a gép

Christian Oliver színész, két kislányával együtt életét vesztette, amikor kisrepülőgépük lezuhant a karibi Bequia sziget partjainál – írja az NBC News. A gép tulajdonosa és pilótája szintén meghalt a balesetben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egyik szigetről repültek át a másikra

Az 51 éves színész és gyermekeinek halálát a Saint Vincent és Grenadine-szigeteki Királyi Rendőrség jelentette. A repülőgép a jelenlegi információk szerint a csodaszép Karib-tengeri szigetről, Bequiáról szállt fel, amely a Saint Vincent és Grenadine-szigetekhez tartozik.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Téli vakáció

A színész és a gyermekei vélhetően téli vakáción voltak a trópusi szigeteken. A 90 kilométerrel északabbra fekvő Saint Lucia felé tartottak, amikor bekövetkezett a tragédia. A parti őrség négy holttestet talált meg. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi történt.

Sikeres színész volt

A színész szerepelt a Speed Racerben, a Rejtélyes igazságokban, a Nyolcadik érzékben, a Hegyi doktorban, a Két férfi, egy esetben, a Slidersben, a Cobra 11-ben pedig 28 részben volt látható. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Christian Oliver – Kékvillogó-montázs