Persze nem ő az egyedüli, aki kifejezte jókívánságait az ünnepelt felé. Pataky Attila szerint azt is gondolhatnánk, hogy a kormányfőnek csak megszületni volt nehéz, de most már látja, neki sem könnyű.

Kerek évszám

„Tisztelt Miniszterelnök Úr! Isten Éltesse Sokáig Születésnapja alkalmából!” – írta ki szerda délután Facebook-oldalára Kis Grofó. A mulatós-sztár sem feledkezett meg arról, hogy Orbán Viktor hatvan éves lett. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kölcsönös figyelmesség

A gesztus előzménye, hogy a zenész nemrégiben töltötte be harmincadik életévét. Az ünnepeltet maga a kormányfő is felköszöntötte. „Különleges nap a mai, hiszen bizonyossá vált: Kis Grófo is előre megy, nem hátra” – fogalmazott akkor a miniszterelnök.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Az ország első számú bulibárója

„Nagy örömömre szolgál, hogy a mai napon, csatlakozva a rajongók, a barátok hosszú sorához, én is köszönthetem az ország első számú bulibáróját harmincadik születésnapja alkalmából” – írta posztjában Orbán Viktor, aki egyébként a Karmelita kolostorban is fogadta egyszer a zenészt.

Roma nyelven köszöntötte

Kis Grofó szerdai posztjában roma nyelven is köszöntötte a politikust. „Te reszesz tyo rakhagyimaszko gyész but bers szasztesz, bachtalesz, e Devlesko áldási tavel petute taj pe tyi família taj mangav e Devles but bers te tradesz o Ungro andi pácsá le devleszki!”

A miskolci rocker is csatlakozott

Persze nem ő az egyedüli sztár, aki jókívánságait fejezte ki. Pataky Attila az Edda Művek frontembere így fogalmazott az rtl.hu megkeresésére: „Tisztelt Miniszterelnök úr, Kedves Viktor! Azt gondolhatná bárki, hogy aki ennyi ideje tud egy ország Vezetője lenni, annak csak megszületni volt nehéz.”

A teremtő Isten ezer áldása

„De mi látjuk-tudjuk, hogy egy ilyen világban Neked nem könnyű vagy talán Neked a legnehezebb. Kívánunk a következő 60 évedhez erőt, egészséget és kérjük a teremtő Isten ezer áldását Rád!” – jelentette ki a zenész.

Egy klasszis színész sorai

Eperjes Károly Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész viszonylag röviden letudta a köszöntést. „Isten éltesse sokáig, hitben, erőben, egészségben.” A Pap Rita-Bodnár Attila zenészpáros pedig közösen fogalmazták meg gondolataikat.

Fontos mérföldkő

„Figyelemmel kísérve az Ön politikai tevékenységét 1998 óta – fontos állomáshoz érkezett. A 60. születésnap mindenki életében egy fontos mérföldkő. Ilyenkor visszatekintünk, összegzünk jót, rosszat és szerencsés esetben még hosszú évekre tervezgetünk”.

Sok családi együttlétet kívánnak

„Ezen fontos ünnep alkalmából kívánunk Önnek hasonló kitartást, elszántságot tervei megvalósításához, de e mellé kívánunk több szabadidőt, szeretetteljes családi együttlétet, és ami a legfontosabb: egészséget, ami nélkül semmi sem érhető el.”

Elismeréssel adóztak eredményei előtt.

„Ugyanezeket kívánjuk egyben a családjának is, hisz ők is nagyon fontos részei az életnek és igazi BOLDOGSÁG csak ott lehet, ahol a közvetlen környezet is boldog, elégedett és egészséges! Őszinte elismeréssel az eddig elért eredményekért szeretettel köszöntjük! Boldog születésnapot tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!” – zárják soraikat. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

(Kiemelt képünk forrása: Facebook.)