Hatalmas adok-kapok kerekedett abból, hogy a Fradi futballcsapatának legutóbbi meccsén a debreceni szurkolók kórusban szidták Gáspár Győzőt és családját. Győzikét védelmébe vette az FTC elnöke, a Fidesz pártigazgatója, Kubatov Gábor, a közismerten újpesti érzelmű rapper, Curtis viszont markáns véleményt fogalmazott meg.

Észrevették Győzikét

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy még el sem kezdődött a Fradi-Debrecen focimeccs, meccs, máris kiszúrták a lelátón Győzikét és családját. A kórus egyre erősebb és hangosabb lett, és a fültanúk szerint volt periódusa a meccsnek, amikor a hazai tábor is hangját elnyomta a skandálás. „Mocskos cigány, büdös cigány, fideszes cigány. Majd jött a következő rigmus: Győzike, Győzike, fideszes g*cike” – szóltak a gyűlölködő rigmusok az információink szerint 450 fős debreceni tábor felől. A hangosbeszélő hiába kérte a drukkereket a sportszerű szurkolásra. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

„Így még soha nem aláztak meg”

„Így még soha nem aláztak meg. Én szurkolni mentem, nem kiabálni. A pályán nincs gyűlölet” – fogalmazott Győzike, reagálva a történtekre.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

„A probléma a miérttel van”

„Tudod, Győzike, itt nem az a kérdés, hogy HONNAN vagy MIKOR. A probléma a MIÉRTTEL van! MIÉRT lettél te fradista… Egy előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett Fradi-szurkoló vagy, úgy, ahogy még sokan mások” – állt bele Győzőbe Curtis.

Nem tudja, miért utálja őket

 „Nem tudom, hogy Curtis milyen okból utál ennyire minket. Engem nem érdekel, ha utál, de a népeket ne hergelje! Tulajdonképpen semmivel sem különb, mint a férjem. Nem is értem a felháborodásának az okát! Nyugodjon le mindenki, eddig nem jártunk meccsre, ezután még többet fogunk! Ezt nem Győző mondja, hanem én! – írta válaszként Győzike felesége, Bea asszony a sztoriban.

„Gyógyulást a betegeknek!”

„Akinek nem tetszik és nagyon fáj, olyannyira, hogy ez már nagyon mély seb marad, az menjen el az ügyeletre és kötöztesse be ezt a sebet, mert még elvérzik! Gyógyulást a betegeknek! Köztük Curtis Barátomnak is!” – tette hozzá Gáspár Bea.

Ami pénzben nem mérhető

„Csókolom, Bea néni! Bocsánat, hogy csak most reagálok, de csak most jelezték, hogy írt nekem. Fura az egész, egy idős asszonnyal vitázni az ura miatt, de sajnos, belekerget a helyzetbe. Ez inkább nem is vita lesz, hanem elmagyarázom önnek gyorsan és érthetően. Nem utállak titeket! Egyszerűen szánalmasnak tartom azt, hogy ebben a gyönyörű sportágban, amit labdarúgásnak hívunk, ilyen FIZETETT szurkolókat alkalmaznak klubok. A labdarúgás tradíció, szenvedély, PÉNZBEN NEM MÉRHETŐ!” – írta válaszában Curtis.

Megszerette a Fradit

A közelmúltban írtunk arról, hogy úgy fest: Gáspár Győző nemcsak a Fideszt, hanem a futballt is megszerette. Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója és a Ferencváros elnöke ugyanis Facebook-oldalán erről írt. Megtudhattuk: korábban folyamatosan kikaptak, ha Győzike is a lelátón szurkolt, szeptemberben viszont végre változott a helyzet, ugyanis győzelemmel kezdte az Európa-konferencialiga csoportkörét a Fradi futballcsapata.

Békemenet és párttagság

Gáspár Győző már tavaly március 15-én is az első sorban vonult a Békemeneten, Bencsik András és Bayer Zsolt mellett, majd rá pár hétre belépett a Fideszbe. A show-man később olyan kijelentéseket is tett, hogy képes lenne háborúba menni Orbán Viktor miniszterelnökért és akár a vérét is adná érte.

Értelmiségi fesztivál reality sztárvendéggel

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy a Tranzit fesztivál hagyományosan a kormánypárt őszi, a politikai szezont megnyitó értelmiségi rendezvénye, a Fidesz legtöbb prominense előadással készül, netán leül vitatkozni egy-egy ellenzéki politikussal. Ahogy beszámoltunk róla, a fesztiválon Győzike is részt vett, akivel a közös fotót előbb Orbán Viktor miniszterelnök tette közzé Mosolyalbum című összeállításában, aminek a showman nagyon örült. 

Tanulni akar Győzike

„Megmondom őszintén, azért mentem el, hogy tanulhassak nálam okosabbaktól, és rengeteget tanultam is. Nem a fotók kedvéért mentem! Meghívtak a rendezvényre, ami jól esett, az egyedüli celeb, ha jól tudom, én voltam” – mondta Győzike. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Győzike és családja a Fradi-pályán. Fotó: Facebook