Peugeot 206 CC és Suzuki Swift ütközött csütörtökön délelőtt a 9. Nagyvárad téren, ami az Üllői út befelé vezető oldalán jelentős torlódást okozott.

Megállt

A BudapetsKörnyéke.hu helyszíni tudósítója azt mondta, a a Suzuki idős sofőrje zöld jelzésen érkezett autójával a Haller utca felől, majd úgy hallotta, hogy egy szirénázó jármű közeledik, ezért megállt a jelzőlámpa után.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Piros lett a lámpa

Ám a sziréna nem akart megérkezni (a másik sofőr szerint egyáltalán nem is ott szólt), ezért elindult az Orczy út felé, ám közben mögötte a lámpa vélhetően pirosra váltott, csak ezt a Suzuki vezetője onnét már nem észlelhette.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Fotó a helyszínről:

Csattanás

Ekkor az Üllői úton befelé zöldre elindultak az autók, a Peugeot a külső sávban, és mivel tőle balra két nagyobb jármű lassabban startolt, a vezetője tőlük nem láthatta a balról settenkedő Swiftet, így a Suzuki hangos csattanással a Peugeot bal elejének hajtott.

Helyszíni felvétel:

Szerencse

A Peugeot sofőrjének több szempontból is szerencséje volt, egyrészt nem az ajtót találta el a Swift, ezért ő nem sérült meg, másrészt autójának első futóműve teljesen ép maradt, így a helyszínelés végeztével saját erejéből odebb tudott gurulni.

Fotó a helyszínről:

Totálkáros lett a Suziki

A Suzuki totálkáros lett, a rükvercet már nem vette be többet, ezért azt a rendőrök a mentőkkel közösen tolták félre. Az okozó idős úr nagyon megijedt, illetve könnyebben meg is sérült, őt az Országos Baleseti Intézetbe szállították, bár ezt nem nagyon akarta elfogadni, inkább a helyszínen maradt volna. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltók is kivonultak, áramtalanították a két autót, más dolguk nem akadt.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: G.K.