Néhány napja Tóth Gabi és Krausz Gábor válásától hangos a sajtó, ám a dráma közepette úgy tűnik a másik Tóth lány élete is hatalmasat változott. Csak éppen Vera örömhírről számolhat be ugyanis négy év után feleségül ment szerelméhez, Pauli Zoltánhoz.

Nagy volt a baj

A nagy nap részleteiről a  Story Magazinnak beszélt, az énekesnő elárulta, a időjárás viszontagságai miatt kis híján meghiúsult a menyegző. A nehézségek dacára azonban sikerült mindent az utolsó pillanatban megoldani, a lagzi pedig igazi falusias, romantikus, olasz életérzést kölcsönző hangulatban telt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Palkonya helyett Szentendre

„Eredetileg Palkonyán, a hegy tetején, a szabad ég alatt szerettünk volna megesküdni a barátaink, a Haraszti család borbirtokán. A dekorosunk, Anita segítségével már mindent kiválasztottunk, lefoglaltunk, megrendeltünk, kompletten összeraktuk az egész lakodalmat, csakhogy két nappal az esküvő előtt az egész addigi munkánk dugába dőlt. Kiderült, hogy 30 fokos napsütés helyett ítéletidő lesz, pedig még mezőgazdászokat is megkérdeztünk, hogy mire számíthatunk. Nem jött be” – mesélte Vera, aki az ítéletidő dacára nem esett kétségbe, azonnal szervezkedése kezdett, hogy új helyszínt találjanak.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Mindent át kellett szervezni

Mint mondja gyakorlatilag mindent át kellett szervezni, az énekesnő önkívületi állapotba került, hiszen fogalmuk sem volt, mihez is kezdjenek kevesebb, mint két nappal az esküvő előtt. Az esküvőt végül Tóth Gabiék szentendrei otthonában tartották meg, ekkor még valószínűleg nem sejtette senki, hogy pár nap múlva robban a bomba és arról fognak szólni a hírek, hogy Gabi és Krausz Gábor szétmentek.

Az utolsó pillanatban

„Az esküvő előtti napon még bútorokat pakoltunk, és több kört is megtettünk Palkonya és Szentendre között, hogy minden átkerüljön az új helyszínre. Az esküvő napján dél körül érkeztem meg a helyszínre, és ott kezdtük meg a szépítkezést a szűk családdal, valamint a koszorúslányokkal” – magyarázta Vera, aki elmondta, Gabi és a kis Hannaróza is koszorúslányok voltak.

Fantasztikus volt

Vera arról is beszélt, a készülődés fantasztikus hangulatban telt, a vendég gyerekek játszottak, szaladgáltak, ők pedig pezsgőztek, nevettek, beszélgettek. A leendő férj, Pauli Zoltán pedig mindeközben azon igyekezett, hogy tényleg minden tökéletese legyen.

Az ételek kérdése

„Pontosabban inkább azon, hogy legyen mit ennünk és innunk. Mivel a catering nagy részét az eredeti helyszínre, Palkonyára kértük, ezért mindent át kellett vinni Szentendrére, ki kellett pakolnunk, fel kellett töltenünk a hűtőket, be kellett készíteni a poharakat, tányérokat, úgyhogy nagyon ki voltunk centizve. Még az utolsó pillanatokban is rakodtunk, így a szertartás előtti percekben ugrottam bele az öltönyömbe” – mondta Zoltán, aki a szertartásról is ejtett pár szót:

Megható pillanatok

„Először természetesen én érkeztem meg az anyakönyvvezető elé. A barátaim szorosan mögöttem, egy-egy pohár borral a kezükben kísértek a sorok között, miközben Vera gitárosa, Peti kíséretében énekeltük az Esküvő című dalt” Vera egyébként Whitney Houston egyik dalára sétált az oltár elé, aki bevallotta, nem sokon múlt, hogy nem sírta el magát. Ezen ponton Zoltán vette át a szót, aki elárulta, nála is ugyanez volt a helyzet. „A könnyeimet nyeldestem, amint megláttam a feleségemet a fehér ruhában, úgyhogy egyből magamhoz húztam, és a fülébe súgtam: „Nagyon szép vagy, drágám!”

A csokor

A szertartás követően jött a közös fotózás, majd Vera eldobta a menyasszonyi csokrot, ami poénból a fiúknak szánt. Persze mindenki elszaladt, senki nem kapta el, de ezen nagyon jót mulatott mindenki.

Menyecsketánc

„Volt egy félórás blokk, amikor csak lakodalmas zenék szóltak. Bár nem terveztem menyecsketáncot, de ez egy lakodalomhoz hozzátartozik. Ezt ki is használták a srácok, ugyanis amikor eltűntem átöltözni, a többiek kitervelték, hogy ha visszajövök, elkapnak és jól megtáncoltatnak. Na, ez olyan jól sikerült, hogy fél órán át pörgettek, forgattak, sírva nevettem, a végén pedig már oxigénsátorért könyörögtem, olyan szinten kifulladtam. Fantasztikus hangulatban telt az egész éjszaka! Kicsik, felnőttek, idősek együtt mulattak hajnalig, és méltóképpen megünnepeltük, hogy négy csodálatos, izgalmakkal és próbatételekkel teli év után megpecsételtük a szerelmünket” – mondta Vera, akinek a neve mostantól hivatalosan is Pauli-Tóth Veronika.

Férjezett név

Az énekesnő egyébként hozzátette, a férjezett nevét csak a magánéletében használja majd, a nyilvánosság előtt magmaradt Tóth Verának, hiszen így ismerik az emberek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tóth Vera – Forrás: TV2