Újra férjhez ment Vajna Tímea, derült ki december 27-ei Instagram-posztjából. Ebben megjelölte Ráthonyi Zoltánt is, aki az új férje. A férfi a debreceni milliárdos, Ráthonyi család tagja, édesapja a Reál alapítója és tulajdonosa.

Elveszítette gyermekét

„Mr es Mrs R. 2023 tele volt váratlan meglepetéssel, megpróbáltatásokkal, örömmel, boldogsággal és mérhetetlen fájdalommal is, ahogy 2022 is. Kisfiunkat a szülinapom után sajnos elveszítettem, csaknem 3 hónaposan, a hasam a progeszteron-injekció miatt volt olyan nagy. Ő volt a negyedik angyalka és beleéltük magunkat, hogy végre sikerült” – írja közösségi oldalán Andy Vajna özvegye.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni

Készülnek a nagy esküvőre

„A nagy esküvő Montecitóban lesz, ha… úgy érzem, feladtam, nem bírom tovább… de mégsem tehetem és szeretnék erőt adni azoknak a bátor szívű mamáknak, akik a veszteség súlyát cipelik, hiszen csak ők tudhatják igazán, mennyire fáj ez. Szeretethullámot küldök azoknak, akik szívükben hordozzák a mennyország egy darabját és bízom benne, hogy 2024 mindenkinek meghozza a boldogságot és áldást” – olvasható Palácsik Tímea közösségi oldalán a posztban.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Elhagyta a Vajna nevet

Októberben egyébként Timi már leánykori nevén szerepel a közösségi oldalán. Egyébként 2021. augusztusában derült ki, hogy Palácsik Tímeát eljegyezték, noha akkor nem nevezte meg szíve választottját.Instagramján már a nevét is megváltoztatta Tímea Palácsik Ráthonyira.

Beszállt Vajna egykori éttermébe

A milliárdos vagyonú debreceni Ráthonyi család tagja Timi új választottja. A család Alaszka 2000 Kft. nevű cége beszállt a Kempinsky hotel oldalában működő, Vajna-féle Nobu luxusétterembe. Ráthonyiék az egyik legnagyobb magyarországi kiskereskedelmi láncról, a Reálról ismertek.

A Reál tulajdonosai

Cégük, az Alaszka Kereskedelmi Kft. a Reál Hungária Kft. egyik alapítója, élelmiszer- és vegyiáru kis- és nagykereskedelemre specializálódott. Vajna Tímea Instagram-oldalán egyébként már a Tímea Palácsik Ráthonyi név szerepel.

Óriási vagyont örökölt

Andy Vajna 2019-ben, szívrohamban halt meg. Az egykori producer óriási vagyont hagyott hátra. A Forbes korábbi írásai szerint több, mint 39 milliárd forintnyi vagyont örökölt Tímea férje után.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni

Kiemelt kép: