Frontálisan karambolozott két személyautó szerdán kora reggel a 22-es főút 3-as kilométerénél, Nógrád vármegyében, a tereskei lehajtó közelében. A balesetnek halálos áldozata is van.

Frontális ütközés

Frontálisan karambolozott két személyautó szerdán kora reggel a 22-es főút 3-as kilométerénél. A tragikus baleset a tereskei lehajtó közelében történt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Gyorsan jöttek a tűzoltók

A rétsági hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket és a mentőket is a helyszínre riasztották. A mentési munkálatokban egy szabadnapos tűzoltó is részt vett.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kirepült a sofőr az autóból

Az egyik autóban négy, a másikban egy ember utazott. Négy embert kórházba szállítottak a mentőszolgálat munkatársai, egy ember viszont kirepült az autóból és a helyszínen életét vesztette.

Teljes útzár volt

A Magyar Közút tájékoztató rendszere azt írta, hogy a főutat teljes szélességében lezárták. A forgalmat a rendőrség a Tereske-Szátok-Érsekvadkert útvonalon terelték el. Az útzárat 12 óra 15 perckor oldották fel, a forgalom ismét zavartalanul halad az érintett útszakaszon.

Kisebb sérülésekkel megúszták

Mint később kiderült: a Suzuki sofőrjének életéért hosszasan küzdöttek a baleset helyszínén, de sérülései olyan súlyosak voltak, hogy nem tudták megmenteni. A másik autóban ülő négy személy könnyebb sérülésekkel megúszta.

Halálos baleset Szolnokon

A Kélkvillogó.hu írt arról, hogy halálos baleset történt hétfőn délután Szolnokon. A Szent István hídon egy kamion és egy kisteherautó ütközött össze.

Ütközés a hídon

Az eddigi információk alapján január 23-án 18 óra körül egy tehergépjármű és kisteherautó ütközött össze a város belterületén, a 4-es számú főút 101. kilométerszelvényében, a Szent István hídon. 

Meghalt az egyik sofőr

A baleset következtében a kisteherautó sofőrje olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Tragédia a 4-esen

A Kékvillogó.hu számolt be arról a balesetről, amelyben a vétlen autó sofőrje vesztette életét. A tragédia a 4-es főúton történt Fegyvernek és Kenderes között.

Áttért a másik oldalra

Az eddigi információk szerint egy komádi lakos közlekedett személygépkocsijával a 4-es számú főúton, Fegyvernek irányából Kenderes felé, amikor a 134. kilométerszelvényében eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és frontálisan összeütközött a vele szemben közlekedő személygépkocsival. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a Suzuki sofőrje vesztette életét. Fotó: Facebook.