A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a bőnyi iskolához, miután osztálytársa leszúrta a hatodikos lányt. A sérült kislányt mentőhelikopter szállította kórházba. A gyerekek sokkos állapotban vannak, mindenkit hazaküldtek az iskolából. A diákokat csak a családtagjaik vihetik haza.

Leszúrta osztálytársát

A bőnyi általános iskolában hétfő reggel, a szünetben leszúrta egy hatodikos osztálytársát egy lány. A sérült kislányt mentőhelikopter szállította kórházba. A gyerekek sokkos állapotban vannak, mindenkit hazaküldtek az iskolából.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Mindenkit hazaküldtek

A helyszínen rengeteg a rendőr és az aggódó szülő. A gyerekeket csak a családtagjaik vihetik haza. Mindenki feszült, nagyon sok gyermek sír. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kihallgatják a gyerekeket

A szemtanú gyerekeket hallgatják ki szülői felügyelettel. A családok tanácstalanok, nem értik, hogy történhetett ilyen. Sokan a kezükbe temetett arccal kuporognak az iskola mellett. A tanárok segíteni próbálnak a gyermekeknek, érzelmi támogatást nyújtanak nekik – írja a kisalfold.hu

Szívtájékon szúrta

A Telex úgy tudja, az összetűzés két szomszédos településről, Rétalapról átjáró kislány között tört ki. Ezután szúrta szívtájékon osztálytársát a diák. Az életveszélyes sérültet a győri kórházba szállították.

Otthonról hozta a kést

Bőny polgármestere szerint, a tragédia, az első óra után történt. A lányt egy otthonról hozott késsel szúrta le osztálytársa. A szülőket egy Facebook csoportban tájékoztatta az iskola vezetősége reggel arról, hogy rendkívül esemény történt, jöjjenek a gyermekekért. Azt is elmondták, aki nem tudja hazavinni a gyerekeket, annak felügyeletet biztosítanak.

Megszólalt a rendőrség

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy 8 óra 45 perckor érkezett bejelentés, miszerint a bőnyi Szent István Általános Iskolában egy fiatal lány megszúrta tanulótársát, aki súlyosan megsérült. A mentőszolgálat munkatársai a sérült lányt kórházba szállították. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság az esetet bűntetőeljárás keretében vizsgálja, a helyszíni intézkedés jelenleg is tart.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Ez is érdekelhet

„Csak az a fontos, hogy a gyerekem életben maradjon” – megszólalt a bőnyi iskolában megkéselt kislány anyja, Mirellát a győri kórházban azonnal megműtötték

Kiemelt kép: bőnyi Szent István Általános Iskola