Vajna Timi már évek óta harcol azért, hogy édesanya lehessen, ám minden próbálkozás ellenére az álma sajnos még nem vált valóra. Andy Vajna özvegye azonban nem adja fel, továbbra is küzd azért, hogy végre a karjaiban tarthassa a kisbabáját.

Sikertelen lombik

Vajna Timi az utóbbi időszakban több, sikertelen lombikprogramon is túlesett, most pedig egy újabb kezelésbe vágott bele, ami talán meghozza az eredményt, s az üzletasszony végre édesanya lehet. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Injekciók

Az özvegy által közölt legfrissebb információkból kiderül, hogy már az ötödik petesejt leszívásnál tart, a sikert érdekében pedig jelenleg négyféle injekciót kell magának beadni, írja a Blikk. A vakcinák viszont különböző mellékhatásokkal járhatnak, duzzanat, véraláfutás, petefészek-ciszta vagy orrmelléküreg-fájdalom is kialakulhat. A készítmény itthon nem is érhető el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kellemetlen mellékhatások

S bár rengeteg a mellékhatás Timiben úgy tűnik nagyon erős a vágy, hogy anya lehessen, ezért még a rengeteg kellemetlenséget is hajlandó bevállalni.

Elvesztette a kisbabáját

Néhány hónappal ezelőtt egyébként már majdnem megadatott neki, amire a legjobban vágyott, ám sajnos akkor hirtelen minden rosszra fordult. Az üzletasszony egy, a közösségi oldalán megosztott posztban vallotta be, sok sikertelenség után megfogant a baba, az öröm helyét azonban hamar a gyász váltotta fel, ugyanis Timi elvesztette a gyermeket.

Fájdalmas vallomás

„Elveszítettem a kisbabámat, pedig természetesen sikerült. Annyira boldog voltam. Nőtt a hasam és gyerekruhákat nézegettem. Valószínűleg egy rossz petesejt termékenyült meg (mivel 40 éves vagyok), és nagyon stresszes időszak áll mögöttem.”

Iszonyatos fájdalom

„A vetélés iszonyatos fájdalmakkal és görcsökkel járt, nem beszélve a lelki fájdalomról, úgyhogy marad a lombik Amerikában és a hit”– írta akkor Timi, aki mindennek dacára nem adta fel az álmot, hogy édesanya lehessen.

Megszólalt a jósnő

Lénárt Évi jósnő szerint pedig Andy Vajna özvegyének most minden lehetősége megvan arra, hogy végre elérje, amit szeretne. A Borsnak megszólaló jósnő tarot kártyából jósolt, s bár állítása szerint nem lesz komplikációmentes a várandósság, Timi végül egészséges kisfiúnak ad majd életet.

Nem lesz egyszerű

„A kártya azt mutatja, hogy Timinek természetes úton semmikép sem fog összejönni a baba, de lombikkal sikerülni fog. Viszont nem ebben az évben fogan meg, hanem a következő esztendőben. Sajnos nem lesz komplikációmentes a várandóssága, lesznek zökkenők, de a végén minden jóra fog fordulni és egy egészséges kisfiút hoz majd világra” – magyarázta a jósnő, aki a lapokban azt látta, Timi nagyon neheze viselte az utóbbi időszakot, de nem szabad most feladnia.

Eljön a boldogság

Lénárt Évi azt mondja az üzletasszonyból nagyon jó édesanya lesz, s bár most el van keseredve, de nagyon erős nő, aki sosem adja fel. Vagyis, ha hinni lehet a jóslatnak, akkor Timi hamarosan élete legboldogabb időszakát élheti át, hiszen végre a karjában tarthatja majd a gyermekét. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Vajna Timi: “Nincsenek normális férfiak”

Kiemelt kép: Vajna Timi – Forrás: Youtube