Site icon LikeNews

Válik Rogán Antal és Cecília

Elválik Rogán Antal és felesége Cecília! Az egykori álompár közleményben tudatta, hogy házasságuk tönkrement.

Az alábbi közleményt adta ki adta ki péntek délelőtt  Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtóosztálya:

„Tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy meghoztuk közös életünk legnehezebb döntését, a jövőben külön utakon folytatjuk.

A mai napon hivatalosan is benyújtottuk válási szándékunkat. A közösen eltöltött tizennégy évünket egymás iránti tisztelettel zárjuk le.

Most az elsődleges feladatunk az, hogy a számunkra két legfontosabb személyt, közös gyermekeinket a körülményekhez képest megóvjuk. Ezért arra kérjük a sajtó képviselőit, hogy döntésünket tartsák tiszteletben és legyenek tekintettel kiskamasz fiainkra.

Továbbá tisztelettel kérjük a média munkatársait, hogy gyermekeink képmását ne hozzák nyilvánosságra, és tartózkodjanak találgatások, valótlan állítások közlésétől.

Válásunkkal kapcsolatban egyebet nem kívánunk megosztani a nyilvánossággal. Megértésüket köszönjük” – írta közleményében Rogán Cecília és Rogán Antal.

Pedig milyen szépen indult

A politikus és felesége  2006-ban ismerkedtek meg, majd jött a lánykérés és az álomesküvő a Szent István Bazilikában. Két gyermekük született, Dániel és Áron. Cecília Rogán Antal második felesége volt.

A 24.hu információja szerint Rogán Antal és felesége, Rogán-Gaál Cecília már októberben szakított. A miniszter röviddel az önkormányzati választás után ki is költözött abból a Felhő utcai luxusingatlanból, amelyet csak néhány hónappal korábban foglalt el a család.

Kiemelt kép: illusztráció

Exit mobile version