A dúsgazdag Mészáros Lőrinc és népes családja egy 27 milliárd forintba kerülő luxusjachton tölti a nyári vakációt. A sajtóban több fotó jelent meg a nem mindennapi nyaralásról. A képeken jól látszik Mészáros Lőrinc második felesége, az egykori tévébemondó, Várkonyi Andrea is. Meglepő, de a volt tévésről ismét csak olyan képek készültek, amelyen rosszkedvű, szomorú és magányosnak látszik. Több fotón is csak a dobozos kávéját szorongatja és a távolba mereng. Vajon mi bántja Andreát, miért tűnik szinte mindig boldogtalannak Mészáros Lőrinc mellett?

27 milliárdos hajó

Látványos nyaralásuk volt Mészáros Lőrincéknek Olaszországban. A 444.hu portál jelentetett meg több fotót arról, hogy a milliárdos és családja egy 27 milliárd forintba kerülő luxusjachton piheni ki az év fáradalmait. A képeken jól látszik, hogy nagy a család, még a legkisebb, pelenkás unoka is ott volt a hajón. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

80 millió forint egy tankolás

Mészáros Lőrinc láthatóan boldog, hogy bejött neki az élet. Az egész családját elviheti egy olyan hajókázásra, ahol a jachtnak csak a tankolása – az adatok szerint – nagyjából 80 millió forintba kerül.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Magányosnak látszik Várkonyi Andrea

A családi utazáson ott van mindenki, aki aktuálisan számít a milliárdosnak. A gyerekek, az unokák és a második felesége, a TV2 egykori műsorvezetője, Várkonyi Andrea, aki viszont a képek tanulsága szerint nem érzi túl jól magát, talán magányos a nagy családban.

Nem foglalkozik Várkonyi Andreával a Mészáros család

A sajtóban megjelent képeken az is látszik, hogy az egykori tévés rosszkedvűen bámul a semmibe, közben mögötte a férje az unokáival jókedvűen foglalkozik. Úgy tűnik Andreát nem nagyon köti le a Mészáros család, vagy ők nem foglalkoznak vele.

Várkonyi Andrea rosszkedvű

Egy másik felvételen az látszik, hogy a tévés a 27 milliárdos szuperjacht egyik erkélyén magyar márkájú kávés üdítőt iszogat magányosan, közben ismét rosszkedvű arccal a távolba mered.

Várkonyi Andrea egykedvűen csetelget

Szintén egy újabb felvételen ismét pocsék bőrben van Várkonyi Andrea. A méregdrága, vélhetően családi nevetéstől hangos hajón magányosan szelfizik, csetel valakivel. Úgy tűnik, mintha az ő társasága nem a hajón lenne.

Nincsenek barátnői

Nemrég Várkonyi Andrea volt szerelme, közös gyermekük édesapja, a rádiós Bochkor Gábor arról beszélt, hogy egyszer volt neki egy olyan szerelme, aki vele – mármint a rádióssal – akarta a női dolgait megbeszélni. Bochkor elmondása szerint erre azt válaszolta, hogy ezt inkább a barátnőiddel beszéld meg. A történet szerint a hölgy azt válaszolta: „nekem nincsenek barátnőim”.

Várkonyi Andrea nem nagyon látható barátokkal

Nem tudjuk persze, hogy Bochkor ebben a történetben Várkonyiról beszélt vagy sem, arra viszont sokan emlékeznek, hogy Várkonyit a TV2-es évei alatt szinte soha sem látták barátnőkkel, a sajtóban sem nagyon jelent meg barátnők, barátok társaságában.

Várkonyi Andrea kimarad a partiból

Egyesek szerint Várkonyi roppant magányos lehet a jelenlegi kapcsolatában. A Mészáros család szupernyaralásáról készült képek mindenesetre arról mesélnek, hogy Andrea rosszkedvű, magányos és nem vesz részt a családi partin, inkább egyedül ácsorog a 27 milliárdos hajón, szelfizik és a távolba mered.

Várkonyi Andrea számkivetettnek érezheti magát

Portálunknak egy családterapeuta arról beszélt, hogy Várkonyi Andreának nincs könnyű dolga, hiszen be kell illeszkednie egy jól összeszokott, egymást alaposan ismerő közösségbe, egy népes családba. Elképzelhető, hogy a luxusjachtozásról készült képek arról tanúskodnak, hogy Andreának ebben még hiányosságai vannak, nem érzi magát a család tagjának. A pszichológus szerint a közös élmények ebben segíthetnek, talán ez a nyaralás is jó lehet arra, hogy Andrea ne érezze magát számkivetettnek a luxushajó fedélzetén. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: BPK-montázs, Várkonyi Andreáról készült szomorú képek például itt érhetők el.