Sztárügyvédekkel feszültek egymásnak, több tárgyalás is volt, most azonban sikerült mindenben egyezségre jutniuk. Emellett kapcsolatuk is normalizálódott.

Mindenben megegyeztek

„Valóban így van, sikerült megállapodnunk Kingával mind a kislányuk, mind a közös vagyon tekintetében” – jelentette ki L.L. Junior. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Legutóbb még nem sikerült

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a sztárpár válását heves csaták kísérték, amelyben több bírósági tárgyalást is tartottak. Most azonban nem lesz több forduló: sikerült dűlőre jutniuk minden kérdésben. Már legutóbb is közel voltak a lezáráshoz, de akkor még nem sikerült.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Jó kapcsolatban vannak egymással

„Már aláírtuk az erről készült dokumentumokat is, az ügyvédeink pedig azon dolgoznak, hogy emiatt ne kelljen mégegyszer bemennünk a bíróságra. Ami viszont ettől is fontosabb, hogy végre túl vagyunk ezen az ügyön, vége a válópernek és újra békés a viszonyunk” – magyarázta a zenész.

Így osztozkodnak

A szűkszavú nyilatkozatot indokolhatta az is, hogy a szerződésben van egy titkos záradék, amely szerint a későbbiekben nem beszélhetnek nyilvánosan a válás részleteiről. A fejleményről beszámoló Blikk azt mondta, Kinga a korábbinál nagyon hányadot kapott a közös vagyonból, s Junioré marad a közös, törökbálinti ház is.

Száguldás a hídon

L. L. Junior persze mostanában nem csak a válásával került a hírekbe. Nemrégiben például levideózta, hogy százzal halad a Petőfi hídon – holott ott csak ötvennel lehetne menni. A rapper igyekezett magától eltolni a felelősséget, amikor megkérdezték az esettel kapcsolatban. A felvételek már csak annak fényében is visszásak, hogy az utóbbi időben több, nagy visszhangot kiváltó, gyorshajtáshoz köthető baleset is történt.

Kis gázfröccs, de semmi verseny

„Egy 400 méteres szabad szakaszán az útnak adtunk egy kisebb gázfröccsöt, azután pedig rögtön lefékeztünk. Nem volt sem száguldozás, sem versenyzés” – jelentette ki L. L. Junior azt követően, hogy kikerült Instagram-oldalára a videó.

Száguldás a hídon

A felvételek tanúsága szerint az előadóművész 100 km/h-val hajtott át a Petőfi hídon, miközben felvette a mellette haladó G. w. M-t is, aki ugyancsak hatalmas sebességgel haladt tuningolt BMW-jével. Itt egyébként 50 km/h a legnagyobb megengedett sebesség.

A lóerők szerelmesei

Nem újdonság, hogy L.L. Junior és G.w.M sok millió forint értékű luxusautókat hajt. A száguldás szerelmesei azonban a jelek szerint hajlamosak elfelejteni, hogy a közúti szabályok mindenkire vonatkoznak, így természetesen rájuk is. Junior Instagram-oldalán most is találni olyan régebbi fotót, ahol a telefonja kijelzőjén egyértelműen látszik, hogy épp túllépi a maximális sebességet.

Repült a büntetés

Azonban mindkettejüket hamar utolérte a büntetés egy bírság keretében. A rendőrök mindkettejüknek 90 ezer forintos csekket küldtek. Emellett Junior külön bírságot kapott a vezetés közbeni telefonozásért. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

(Kiemelt képünk forrása: Youtube.)