Szombaton Győrben lépett fel Tóth Gabi és a Fricska Táncegyüttes. Mint ismert, az énekesnő tavalyi válása után összejött a néptánccsapat egyik tagjával, Papp Máté Bencével. Tóth Gabi a lapnak azt mondta, úgy érzi, az emberek elfogadták, hogy egy párt alkotnak.

Elfogadták, hogy együtt vannak

„Az emberek nagyon pozitívan állnak hozzánk. Azt hiszem, az is segített, hogy mi is megnyíltunk és elkezdtünk beszélni kettőnkről. Az utóbbi hetekben azt tapasztalom, hogy egyre többen látják meg a valódi énünket. Nyitottan viszonyulnak hozzánk, úgy érzem, végre elfogadták, hogy egy pár vagyunk, látják, hogy közöttünk őszinte érzések vannak” – mondta az énekesnő.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hatással vannak a közönségre

„Mindketten színpadi emberek vagyunk, hatással tudunk lenni a közönségre: a visszajelzések pozitívak, sok gratulációt kapunk, az ő szavaik bizonyítják számunkra, hogy valamit mégis jól csinálunk” Az énekesnő arról is beszélt, hogy utólag már látja, mit rontott el az elmúlt időszakban.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Sokan mondtak, sokfélét

„Talán azt a hibát követtem el, hogy sokáig nem nyilatkoztam, ezáltal olyanok szólaltak meg a magánéletemről, akik nem tudtak rólam semmit. Jó érzés tapasztalni, hogy ilyen nagy szeretettel fogadnak, úgy érzem, most már sokkal nyugodtabb körülöttem minden, mint volt”.

Énekelni tanítja párját

Tóth Gabi az együtt töltött hétköznapokról is mesélt. Azt mondta, otthon énekelni tanítja párját, aki cserébe táncot oktat az énekesnőnek. „Talán Máténak könnyebb dolga van, mert éveken át egyesületben voltam szerződéses néptáncos. De annyira nekem sincs nehéz dolgom, mert Máté nagyon muzikális. Ráadásul a munkájához szükséges, hogy jó legyen az énektudása, ezért szívesen tanul” – árulta el Tóth Gabi.

Tábort szerveznek Pomázon

Az énekesnő és kedvese nagy terveket sző: idén július 15-től 21-ig tánc- és énektábort szerveznek Pomázon. „Amikor a zene és a tánc találkozik, az fantasztikus dolog. Táncolni és énekelni tanítunk majd nyolc és tizennyolc év közötti fiatalokat. A célunk, hogy hidat képezzünk a modern és az autentikus zene között”.

Visegrádon szilvesztereztek

Tóth Gabi és Papp Máté, együtt töltötték a szilvesztert és az új év első napjait az egyik visegrádi szállodában. Olvasónk több fotót is küldött a párról. Azt írta, Gabi nővére és férje is velük volt, együtt mulattak hajnalig.

Tóth Gabi és szerelme szilveszterkor

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/olvasói fotó

Vége a házasságnak

Krausz Gábor augusztusban jelentette be, hogy tönkre ment a házassága Tóth Gabival. Az énekesnő másnap már az új szerelmével parádézott az egyik fideszes országgyűlési képviselő rendezvényén. Azóta is tagadja, hogy a házassága a Fricska táncosa miatt ment tönkre.

A szakítás után kezdtek el ismerkedni

„Nem folytattam viszonyt Mátéval a házasságom alatt, a szakítás után kezdtünk el ismerkedni. Nagyon friss volt, még mi sem tudtuk, hogy merre alakul, de már mindenki tényként kezelte, hogy együtt vagyunk és hogy én milyen csalfa feleség vagyok. Gábor kiírása utalt erre, ami megindította a sz@rcunamit a nyakunkba” – írta korábban közösségi oldalán az énekesnő.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tóth Gabi és szerelme – Forrás: TV2