Site icon LikeNews

Zsákba rejtette csecsemőjét egy nő az egyik kórházban

Zsákba rejtette halott csecsemőjét egy nő Budapesten. Az asszony nem árulta el az orvosoknak, hogy mi történt vele pontosan.

Vérző nőt szállítottak kórházba a mentők, akiről az orvosok megállapították, hogy nemrég szült vagy elvetélt.

Egy budapesti kórház orvosai értesítették a rendőrséget arról, hogy a mentőszolgálat munkatársai szombat hajnalban beszállítottak egy 33 éves thaiföldi állampolgárságú nőt, akiről a kórházi vizsgálat során derült ki, hogy nemrég szült, vagy elvetélt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai azonnal megkezdték annak a lakásnak az átvizsgálását, ahonnan a nőt kórházba szállították és a helyszínen véres nyomokat is találtak, de a csecsemőt sem ott, sem a környéken nem találták meg.

Az események tisztázása közben kiderült, hogy a 33 éves nő az orvosi vizsgálatot megelőzően a kórházban kapott egy zsákot, hogy ruháit a vizsgálat előtt azokba tegye bele. A rendőrök a kórházban később ezt a zsákot is átkutatták, amelyben megtalálták a 25 hetes körüli magzatot. A nő elsődleges meghallgatása során elmondta, hogy a közvetlen a vizsgálatot megelőzően, a vetkőzés közben elvetélt, azonban erről az orvosokat nem tájékoztatta.

A csecsemő halálának körülményeit a rendőrség büntetőeljárás keretében, szakértő bevonásával vizsgálja.

Kiemelt kép: illusztráció

Exit mobile version