10 évvel ezelőtt költözött be a ValóVilág villájába a negyedik szériában Nádai Anikó, most már pedig műsorvezetőként láthatják a nézők. Anikó a Blikknek adott interjút.

Kihívás a munkája

Anikó a Blikknek elmondta, hogy a Reggeli vezetése kihívás számára, hiszen ott tanulja a legtöbbet.

„Rengeteg hírt olvasok, soknak pedig külön utána is járok. Múltkor a barátaimmal beszéltem, és nemhogy hozzá tudtam szólni egy olyan témához, amivel korábban biztosan nem foglalkoztam volna, de még újat is tudtam mondani nekik. Ez nagyon jó érzés, nemcsak abban fejlődöm, hogy milyen vagyok a kamera előtt, hanem sokkal szélesebb lett a látóköröm a világ történéseit illetően.”

Anikónak olyan műsorok házigazdája, mint az Anikó Show, a Reggeli vagy a Házasodna a gazda, valamint most a ValóVilágban láthatják majd a nézők.

Hisz az igaz szerelemben

” Alapvetően hiszek az igaz szerelemben. Imádom a Csipkerózsika című mesét, az egyik kedvencem, és hiszem, hogy jön majd a herceg a hófehér lovon az én életemben is” – mondta Anikó.

Nem beszélt Weisz Fanni exéről

A LikeNews is megírta, hogy Anikó állítólag Hajmásy Péterrel, Weisz Fanni válófélben lévő férjével alkot egy párt, ám nem szeretett volna nyilatkozni, elmondása szerint azt szeretné, ha azért szeretnék az emberek és azért lenne érdekes számukra, amilyen ő maga.

Új lakásba költözött

Nemrégiben a csinos műsorvezető és kisfia, Patrik új lakásba költöztek.

„Még csinosítgatom, nemrég lett kész a hálószobám. Minden olyan, amilyennek megálmodtam magamnak. Én festettem a falat, nagyon büszke vagyok rá, ráadásul találtam egy férfit, aki minden elképzelésemet megvalósítja. Persze ő egy mesterember, akinek fizetek, de nagyon profi” – mondta Anikó a Blikknek.

Szeretne egy B tervet

Anikó szeretne egy B tervet az életében a tévézés mellett, megnyugtatná a tudat, ha lenne valami más is, de közben elbizonytalanodik, hogy valóban elég jó-e ehhez. A tévézés mellett az utazással foglalkozna szívesen.

„Az álmom egyébként, hogy a tévézés mellett utazással foglalkozzak. Szeretem megszervezni a kirándulásokat, városnézéseket, ráadásul imádok világot látni. Szívesen írnék úti kritikákat is, de majd meglátjuk, mit hoz az élet”.

Édesanyja elvesztéséről is beszélt

Anikó öt hónappal ezelőtt vesztette el imádott édesanyját, még mindig próbálja elfogadni és feldolgozni a tragédiát.

” Öt hónap telt el azóta, hogy anyu nincs többé. Az első hét pokoli volt. Most próbálom elfogadni, feldolgozni és felfogni, hogy mi történt. Muszáj, nem hagyhatom el magam, hiszen édesanya vagyok”.

A koronavírusról is beszélt

Anikó is fél a koronavírustól, leginkább azért is, mert ha elkapná, akkor megbélyegeznék-e az emberek. Véleménye szerint a járványhelyzetet nagyon rosszul kezeljük, sőt magán is észrevette, hogyha egy ismerőséről tudja, hogy átesett már a fertőzésen akkor is van benne egy fajta távolságtartás.

Az utazás hiányzik neki a legjobban

A csinos műsorvezető elmondta, hogy a világjárvány berobbanása óta az utazás hiányzik neki a legjobban, valamint a két bakancslistás helye most Portugália és Amerika lenne.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

☀️🐶 #hűségesbarátom #süti ❤️

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés,

Kiemelt kép: Nádai Anikó RTL