LikeNews – Mindenről tudunk!

A LikeNews hírportálon megtalálod a környékeden és az országban történt legfontosabb, legérdekesebb híreket. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

A LikeNews szerkesztősége Budapesten működik, a portál cikkeit a Google Analytics hivatalos adatai szerint naponta már 70 ezren olvassák. A LikeNews.hu hírportálon valódi híreket, valódi újságírók írnak.

Szerkesztőség

Kiadó:

Like Company Kft

  • Cím: 1088 Budapest, Bródy S. u.23.
  • Tel: +3630-708-81-01
  • Web: likecompany.hu

Erről ismered fel az álhír oldalakat

Sajnos a neten sok álhírgyártó kamuoldallal találkozni. Erről a három dologról ismerheted fel ezeket a kamu (fakenews) azaz álhírgyártó oldalakat:

  1. Nem .hu végződésű a domain nevük. Tehát nem likenews.hu, index.hu, blikk.hu, hanem valemilyen .com vagy .eu végződésű. Ezt a képernyő tetején láthatod.
  2. Nincs, vagy nem valós a főszerkesztőjük. Például, ha a nevét beütöd a Facebook keresőbe és nem ad ki semmit, valószínű kamuoldallal van dolgod, ne higgy el nekik semmit!
  3. A cikkeikben nem hivatkoznak forrásra, nem nevezik meg a képek, információk származásának helyét, más oldalról származó forráslinkeket sem találsz náluk.

Vigyázz arra mit olvasol! A LikeNews.hu portálban megbízhatsz, hiszen nálunk még a főszerkesztő is leellenőrizhető újságíró. Mi valódi hírekről, érdekességekről írunk, köszönjük, hogy már te is minket olvasol!