Csütörtök reggel is telítettek az autópályák. Az M1-es autópályán egy korábbi baleset miatt 10 kilométer dugó van.

Az M1-es autópályán, Budapest felé, Biatorbágy térségében, a 22-es km-nél a terelt szakaszon a munkaterületnél még a hajnali órákban egy kamion védőkorlátnak ütközött. A sávzárás már megszűnt, de továbbra is jelentős, közel 10 km-es a kialakult torlódás.

Az M3-as autópályán, a főváros felé Bag térségében a 38-as km-nél baleset történt. Sávzárásra, torlódásra készüljenek! Aki teheti, Hatvannál az 55-ös km-nél térhet le a pályáról és a 3-as főút felé kerülhet.

Az M6-os autópályán, Pécs felé a 25-ös km-nél – Százhalombatta térségében – védőkorlátnak ütközött egy személygépkocsi. A külső sávot lezárták.

Erős a forgalom az M3-as autópályán a főváros irányába az M0-s autóúti csomóponttól befelé telítettek a sávok. Sokan haladnak a 10-es főúton a solymári körforgalomtól a városközpont irányába, a 31-es főúton Mendénél, az 51-es főúton Dunaharaszti térségében az M0-s autóúti csomópont előtt.

Az M0-s autóút déli terelt szakaszán is erős a járműforgalom, az M5-ös felé Nagytéténynél tapasztalható lassulás, míg az ellenkező M1-es felé vezető oldalon Dunaharaszti térségében kell lassulásra készülni.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: budapestkornyeke.hu