A gondos gazdik igyekeznek megfelelő étrendet biztosítani a kisállatuk számára. A barf etetés mellett már kaphatók olyan, valóban természetes anyagokból készült termékek, amik ideális arányban tartalmazzák a szénhidrátot, zsírt és zöldségeket. A változatos és egészséges táplálkozás a házi kedvencek jóllétét, minőségi, hosszú életét biztosítják.

Ha neked is fontos, hogy a szőrös családtag minél tovább melletted legyen, akkor mutatjuk, hogy mit figyelj legközelebb, ha tápot vásárolsz.

  1. Nincs szükség cukorra vagy kukoricaszirupra

A kutyus vagy cica egyáltalán nem igényli ezeket. Ha ilyen összetevők vannak a tápban, akkor cseréld le mielőbb. Mind a száraz, mind a nedves eledelekben megtalálhatók. A gyártók ezekkel az adalékanyagokkal igyekeznek a silány minőségű táp energiaforrását biztosítani. Kedvencednek azonban többet árt, mint használ. Megemeli a vér glükózszintjét, ami hosszú távon cukorbetegséget, elhízást eredményezhet. A BioZoo.hu természetes száraztápja tökéletes arányban tartalmaz fehérjeforrásokat, zöldségeket, magokat, hogy a négylábú ne legyen örökké éhes és betegségekre hajlamos.

  1. Megszűnnek az emésztési gondok

A kutyáknak kiemelten fontos, hogy könnyen emészthető legyen a táplálékuk. Az emésztés során szívódnak fel a nélkülözhetetlen tápanyagok, viszont ahol ez megtörténik – a vékonybélben -, ott tölti a legkevesebb időt az étel. A gabonák nem megfelelő aránya az étrendben puffadást, hasmenést, székrekedést vagy akár hányást is okozhat. Az allergiáról nem is beszélve.

  1. Selymes bunda

A házi kedvencek bundájának állapota is az étrendre vezethető vissza. A megszokottól eltérő szőrhullatás, fénytelen, esetleg zsíros bőr mindenképpen jelzés értékű, hogy a kutya vagy cica rossz minőségű tápot kap. Lehet lazacolajjal, Omega-3 zsírsavval megtámogatni az egészséges szőrzet visszaállítását, de az étrend megváltoztatása hozza igazán az átütő sikert.

  1. Ritkábban kell menni állatorvoshoz

A természetes összetevőkből álló étkezéssel a kisállat hozzájut minden tápanyaghoz, vitaminhoz, nyomelemhez, ami az egészséges élethez szükséges. Mivel ezek feldolgozatlan formában vannak jelen, a vitaminok is natúr állapotban a szintetikus helyett, lényegesen jobban tudnak hasznosulni.

Nem lesz örökké éhes a kutyus vagy energiaszegény. Jobb lesz az általános közérzete, erősödik az immunrendszere. Ebből kifolyólag kevésbé lesz hajlamos a betegségekre. Megszűnhetnek az allergiás tünetei, rendeződik az emésztése, javul a szőrzetének állapota.

Soha ne ragaszkodj egy jól beharangozott márkához. Szánd rá az időt és nézd át az összetevők listáját. A BioZoo.hu webáruház természetes kutyatápjaival megspórolhatod a böngészésre szánt időt, de használhatod összehasonlításként is, hogy mik azok a tápanyagok, amiknek lennie kell egy kiváló minőségű kutyaeledelben.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.