Ahogy azt itt a LikeNews hírportálon is megírtuk, autóbalesetet szenvedett piros Volvojával Vitray Tamás Budapesten, az Andrássy úton még februárban. A 88 éves tévés már jól van, igaz vannak még fájdalmai, de ha a helyzet megkívánja ismét autóba ül.

Vitray Tamás balesete

Az egykori tévés az Andrássy úthoz érve a záróvonalon szabálytalanul akart áthajtani az úton. A Hősök tere felől, a belső sávban éppen akkor ért oda egy hölgy által vezetett Audi, amely vélhetően még a Kodály köröndnél zöldet kapott, így lendületből belecsapódott a Vitray autójába. A LikeNews.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Így nézett ki Vitray Tamás autója

Vitray Tamás balesete
Vitray Tamás balesete

Kórházba vitték

Vitray Tamást kivizsgálás miatt kórházba szállították, ahonnan pár óra múlva a saját felelősségére ki is engedték. A tévés legenda elárulta, hogy bár minden vizsgálati eredménye jó, és alapvetően jól érzi magát, azért a karambol miatt akadnak fájdalmai.

A bordái környékén érez még fájdalmat

„Itt-ott, legfőképpen a bordáim környékén fáj, ahol a biztonsági öv jó erősen megszorongatott. Nagy volt az ütközés, mert a másik autó fékezés nélkül jött belém, de én meg szabályt szegtem, úgyhogy ez a baleset létrejött. A vizsgálat majd megmondja az igazat, de a lényeg, hogy velem együtt, a másik autó sofőrje is távozhatott pár órán belül a kórházból” – mondta Vitray Tamás.

Egyedül van

Az egykori tévés most azt mondta a Blikknek, hogy a járvány miatt egyedül van otthon, igaz gyerekeivel és öt unokájával rendszeresen tartja a kapcsolatot. Vitray Tamás azt is elmondta a lapnak, hogy balesete ellenére, ha úgy adódik ismét autóba ül és vezet.

Figyelmetlenség

“Nincs bennem félelemérzet, hisz nem vezetési hibából történt a baleset, hanem figyelmetlenségből. Ha a képességeim romlanának, azt megérezném. A saját életemet és másokét pedig nem tenném kockára – mondta a 88 éves tévés.

Szabálysértési eljárás

„Azt nem mondanám, hogy semmim se fáj, mert a biztonsági öv megrántott. A lényeg, hogy személyi sérülés nem történt. Miután minden vizsgálat lelete negatív lett, hazaengedtek a saját felelősségemre – tette hozzá Vitray, aki ellen szabálysértési eljárás indult, ami egyelőre még nem zárult le.

A baleset után beszélt az Audi sofőrjével

A baleset helyszínén, az intézkedések közepette a tévés beszélgetett az Audit vezető hölggyel. „Barátságosan társalogtunk, együttműködtünk mindenben, és nagyon örültünk, hogy a csattanás után egyikünknél sem állapítottak meg személyi sérülést”.

Péter fia sietett édesapjához

A televíziós segítségére kisebbik fia, Péter sietett, idősebb fia a távolból adott hálát az égnek, hogy nem lett nagyobb baj. Ifjabb Vitray Tamás munka közben, a BudaPestkörnyéke.hu hírportál helyszínen készült fotójáról tudta meg, hogy édesapja autóbalesetet szenvedett.

Az interneten látta a baleset fotóit

„Senkinek nem kívánom ezt az érzést, szörnyen megrázó volt látni. Csoda, hogy abból a két összetört autóból két ép ember szállt ki. Örülök, és hálás vagyok az égnek, hogy édesapám és a másik autó sofőrje is jól van” – mondta ifjabb Vitray Tamás. A LikeNews.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Vitray Tamás