Nehéz időszakon van túl Galambos Lajos, ám úgy tűnik, a megpróbáltatásoknak még messze nincs vége. Feleségével, Boglárkával a börtönben töltött idő óta jelentősen megromlott a kapcsolatuk.

,,Nem tagadom, a bírósági ügyem igencsak megsínylette a házasságunkat Bogival, úgy is fogalmazhatnék, hogy ráment a kapcsolatunk. Nem tolerálja az ezzel kapcsolatos nyilatkozataimat, úgy érzi, hogy kiteregetem a magánéletünket, csakhogy én mindig is a nyilvánosság kereszttüzében éltem” – mondta a Borsnak Lajcsi.

Szeptemberben volt négy éve, hogy Lajcsit és feleségét közműlopással vádolták meg, akkor mindketten előzetesbe kerültek. Lajcsi akkor 125 napot töltött börtönben.

Lajcsi mindig is készségesen állt a média rendelkezésére, nyilatkozott, őszintén beszélt maga és szerettei helyzetéről. Ezzel azonban nem mindenki értett egyet.

Felesége és öccse, Pisti egyáltalán nem örülnek annak, hogy Lajos kiteregeti a szennyest, magánéletük minden mozzanatáról beszámolva a médiának. Boglárka szerint sokkal bölcsebben tenné, ha inkább csendben meghúzná magát.

Lajcsi nagy fájdalma, hogy a felesége és a testvére egyre inkább elfordulnak tőle, ám gyerekeiben maximálisan megbízhat, ők ugyanis teljes mellszélességgel kiállnak meghurcolt édesapjuk mellett.

Kiemelt kép: Galambos Lajcsi Official/Facebook