Előre szólunk, hogy jelen írásunk vagy hölgyeknek szól, vagy azon uraknak, akik szeretnék álmaik asszonyát meglepni valami igazán nőies ajándékkal. A mai írásunkban ugyanis azt a bútordarabot vesszük górcső alá, amely az utóbbi 50-70 évben jócskán kikopott a köztudatból.

Persze korábban csak a tehetősek privilégiuma volt a fésülködőasztal, ma már azonban ez a bútordarab bárkinek elérhető a Prémium bútoráruház fésülködőasztalainak kínálatát böngészve. Éppen ezért, ha szeretnéd megadni a sminkelés, a fésülködés, az arc- és hajápolás módját, akkor mindenképpen érdemes megfontolni egy ilyen bútordarab beszerzését.

Milyen az ideális fésülködőasztal?

Ha megnézed a fent említett bútoráruház kínálatát, akkor láthatod, hogy számtalan változatban elérhető ez az eleganciát sugárzó bútordarab.

Az első és legfontosabb azonban a méret, amit pontosan tudnod kell. A fésülködőasztalokat szinte kivétel nélkül a hálószobában találhatjuk meg, és érdemes úgy elhelyezni, hogy minél több természetes fényt kapjon. Persze nem úszhatod meg azt sem, hogy mesterséges fényekről is gondoskodj, de azért igyekezz minél világosabb részre tenni az asztalkát.

Hasonlóan fontos paraméter a szín és az anyag is, amely egyben azt is jelenti, hogy igyekezned kell úgy választani, hogy a hálószoba harmóniáját ne törje meg. Vagyis olyan stílusú fésülködőasztalt válassz, ami tökéletesen belesimul a már kialakult enteriőrbe.

Az, hogy tükrös vagy tükör nélküli változatot szeretnél, csak rajtad áll. Ha van már olyan tükröd, ami a szívedhez nőtt, vagy amivel nagyon elégedett vagy, akkor elégséges csak asztalt beszerezni. Azonban semmiképp se feledd, a fésülködőasztal tükör nélkül olyan, mint a tél hó nélkül!

Mire használhatod?

Egy fésülködőasztal számtalan funkciót elláthat. Előtte ülve ugyanis:

  • kiválóan tudod az arcodat és a hajadat ápolni,
  • el tudod intézni az esetlegesen szükséges gyógyszerek beszedését,
  • bármilyen szépészeti és egészségügyi rutint véghez tudsz vinni,
  • pazar sminkeket tudsz készíteni.

Sőt, ha lányod van, akkor őt is bátran odaültetheted, miközben csodásabbnál csodásabb hajfonatokat készítesz neki. Ezzel megtanítod őt is arra, hogyan élje meg a nőiességének ezen aspektusát.

Legyen meg a reggeli és az esti rituáléd!

Manapság, amikor egyre több embernek okoz nehézséget az, hogy kikapcsolja a külvilágot, és pihentesse az elméjét, a fésülködőasztal kiváló színteret nyújthat az elcsendesüléshez.

Esténként a rutin része lehet az, hogy leülsz, és nyugodtan elvégzed az arcápolási rutinodat, majd megfésülködsz, miközben végiggondolod a hátad mögött lévő napot. Reggelente pedig a reggeli készülődést tudja bearanyozni az, hogy szépen ülve tudsz akár enyhe, akár alkalmi sminket készíteni, miközben átgondolod a nap folyamán előtted álló feladatokat és teendőket.

Láthatod hát, több szempontból is rendkívül hasznos bútordarab a fésülködőasztal, így mindenképpen érdemes körülnézni a Prémium bútoráruház webshopjában!

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: premiumbutor.hu

Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.