Döbbenetes titokról rántotta le a leplet a fiatal rapper lány, Laskai Lili, művésznevén Lil G. Lili, aki még húsz éves sincs, de már dalaival letarolta az internetet, a magánéletében azonban borzalmas tragédiákat tudhat a háta mögött. Lili az Este nyolckor Lakatos Leventével című Instagram élő beszélgetős műsorban vallotta be az író közösségi oldalán, kétszer megerőszakolták.

16 évesen robbant be a köztudatba

A lány 16 évesen robbant be a köztudatba, a Petőfi Sándor című dallal, amit azóta már több mint 32 millióan láttak a legnagyobb videó megosztó portálon. Azóta a karrierje ível felfelé, az életét azonban nagyon kemény tragédiák kísérték, mint Lakatos Levente műsorában elárulta: kétszer megerőszakolták, többször bántalmazták, a pszichiátriára került, a tavalyi év végén pedig megpróbált öngyilkos lenni. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezzel a dallal lett népszerű

Ez állhat a tragédiák hátterében?

– Talán a rossz gyerekkorom miatt alakult így az életem: édesapám kiskoromban hagyott el, ami megpecsételte a sorsomat. Hamar megismertem a drogokat, különc személyiségem alakult ki, valamint a férfiakkal is sokszor pórul jártam – nyilatkozta a Blikknek a zenész.

Lakatos Levente műsorát itt tudod visszanézni:

15 éves volt az első esetnél

Lili a lapnap elárulta, hogy az első esetnél 15 éves volt, amikor egy drogos, piálós bulin rárontottak a WC-ben. Az évek során a traumát fel tudta dolgozni, azonban nem olyan régen hasonló borzalom érte.

Ártatlan beszélgetésnek indult

– Ártatlan beszélgetésnek indult, segítséget kértek tőlem. Nem tudtam, hogy a vesztembe autózom, ugyanis egy kocsiban történt. Mindig mindenkinek segíteni szeretnék, majdnem ennek estem az áldozatául. Próbáltam ellenállni, meg is vert az illető, de miközben kézzel, lábbal ellenkeztem, rádöbbentem, hogy ha nem adom meg magam, többé nem szállok ki az autóból – mondta el a pokoli részleteket a Blikknek Lili, aki azt is elárulta, miért nem tett azóta sem feljelentést.

Nem kérte a rendőrség segítségét

– Félek a rendőrséghez fordulni, tartok tőle, hogy újra veszélybe kerülnék. Mindezek ellenére mégis mindenkinek azt üzenem, aki hasonló helyzetbe kerül, merjen segítséget kérni! Decemberben újra megpróbáltam öngyilkos lenni, de a szerelem életben tartott. Rájöttem, hogy nem hibáztathatom magam a történtekért, tovább kell lépnem – mondta.

Jelenlegi párja nagyon sokat segít neki

– Rengeteget segített abban, hogy újra megnyissam a szívem és ne zárkózzam el örökre a férfiaktól. Olyan ember van most mellettem, akivel őszinte a kapcsolatunk, terveink, céljaink vannak. Két-három éven belül szeretnénk babát és családot.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció