Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta magatehetetlen állapotban lévő nőt zaklatott egy férfi Miskolcon, a rendőrség pedig most 200.000 forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki bármit tud a hollétéről.

Szexuális erőszak

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szexuális erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettessel szemben, írtuk meg itt a KékVillogón.

Bódult állapotban lévő nő volt az áldozat

A rendelkezésre álló adatok szerint egy miskolci szórakozóhelyen 2019. április 19-én az éjszakai órákban egy ismeretlen férfi erőszakkal közösült egy bódult állapotban lévő nővel.

Fantomkép is készült az elkövetőről

A beszerzett információk szerint az elkövető egy 18-20 éves, megközelítőleg 180 centiméter magas, fekete hajú, átlagos testalkatú férfi, akiről grafikai rajz készült.

Valószínűleg a Vascsák KittI-ügyről van szó

 Magyarok Világszépe verseny udvarhölgye, Vascsák Kittit másfél évvel ezelőtt erőszakolták meg valószínűleg egy miskolci szórakozóhelyen, a modell nemrég a nyilvánosság előtt is beszélt a szörnyű éjszakáról, ami az egész életét megváltoztatta.

A ragyogó szépség több mint egy éve harcol, hogy bebizonyítsa: egy miskolci diszkóban drogot tettek az italába, majd eszméletlen állapotban valószínűleg megerőszakolták. A feltételes módra azért van szükség, mert Kitti nem emlékszik semmire, hiszen a Gina teljes filmszakadást okozott nála. A lány és anyja feljelentést tett a rendőrségen, ám az ügyet bizonyítottság hiányában már többször lezárták, majd újra megnyitották a nyomozók. Az rémálommá változott éjszaka a Magyarok Világszépe verseny előtt volt, mielőtt megismerte őt az ország – írta még augusztusban a Blikk.

Pánikrohamai vannak azóta

 A csodaszép modell azóta pánikrohamokkal küszködik, a pszichológus pedig poszttraumás stressz-szindrómát állapított meg nála. A lány az édesanyjával, aki egyben a menedzsere is, elhatározta, addig küzdenek, amíg ki nem derül az igazság, számolt be róla akkor a Blikk.

Valószínűleg beginázták

A Gina nevű partidrog színtelen és szagtalan, így akinek az italába csempészik, nem vesz észre semmit. Azonnal filmszakadást okoz, az áldozatnak órák eshetnek ki az emlékezetéből. Csak annyit lehet tenni, hogy az orrunk előtt bontott üvegből kortyolunk, ha viszont őrizetlenül maradt az ital, öntsük ki.

A lány édesanyja is megszólalt korábban

Korábban a lány édesanyja is megszólalt, aki elmesélte, hogy nagyon meg volt döbbenve, amikor a lánya bugyi nélkül jött haza, valamint a térdét lehorzsolta, a haja kócos volt, és a fejét is fájlalta. Az eset 2019. április 19-én történt, éppen akkor, amikor a Policeon közzétett erőszakos esemény – írja a Kékvillogó.

Azóta harcolnak

Vascsák Kitti és édesanyja azóta harcolnak, hogy legyen következménye annak, ami történt. A lány két barátjával készült bemenni a szórakozóhelyre ám őket végül nem engedték be, így a lány egyedül maradt a buliban. Kitti azonban egy idő után nem válaszolt édesanyja üzeneteire, akivel előtte folyamatosan kontaktban volt az este folyamán. A fiatal lány hajnalban szállt ki egy autóból a házuk előtt, de láthatólag nem volt magánál. Másnap elmentek az ügyeletre, és elmesélték, hogy mi történhetett vele, ám a válasz állításuk szerint az volt egy kórházi dolgozótól, hogy “ő ezzel nem tud mit csinálni, miért kell bulizni menni”.

A rendőrség még nem erősítette meg

Bár a rendőrség még nem erősítette meg, hogy a nyomravezetői díj kapcsán közzétett felhívás a Vascsák Kitti-üggyel hozható-e összefüggésbe, de a dátumok és a helyszín alapján nagy eséllyel erről van szó. Amennyiben többet tudunk a téma kapcsán, úgy közzétesszük.

Kiemelt kép: Illusztráció