Hatalmas siker az RTL Klub legújabb napi sorozata a Keresztanyu. A nézők már a premier nézettségét is az egekbe repítették, és azóta is kitartanak új kedvencük mellett.

Izgalom és humor

Ahogy azt a Keresztanyu alkotói is ígérték, az RTL Klub új napi filmsorozatában, a Hámori Barbara showrunner által jegyzett Keresztanyuban, humorból és izgalomból nincs hiány, és ezzel a nézők is egyetértenek.

A Drága örökösök alkotóitól

A Drága örökösök sikere után a showrunner nevéhez fűződő új szériának is már most hatalmas rajongótábora van.

Ennyien látták a premiert

A Keresztanyu főműsoridőben vetített premier epizódja a 21,3 %-os közönségarányt ért el a kereskedelmileg fontos 18-49-es célcsoportban, közel 1 millió 40 ezer nézőt ültetve a képernyők elé a teljes lakosság köréből.

A nézők azonnal a szívükbe zárták a karaktereket


A nézők azonnal a szívükbe zárták a Keresztanyu karaktereit, amit az is bizonyít, hogy a következő, már hétköznap esténként vetített epizódok (01.04-01.07.) is rendre nyerték a saját sávjukat: átlagban 18,2 százalékos közönségarányt értek el 18-49 év közötti korosztályban, ezzel maguk mögé utasítva a konkurencia ebben az időben vetített műsorát.

Fantasztikus színészek


A Keresztanyu Makkosszálláson, az ukrán-magyar határon élő figurái nem ismernek határt, se zárjegyet. A fantasztikus színészek (többek között Molnár Piroska, Ulmann Mónika, Gálvölgyi János, Németh Kristóf, Lengyel Ferenc, Mihályfi Balázs, Kékesi Gábor) által megformált karakterek mind Róza mama, a Keresztanyu kegyeibe akarnak férkőzni, hiszen ő annak adja át a csempész maffia vezetését, aki megszerzi a polgármesteri címet a következő választáson. A község lakói és a családtagok mindent bevetnek a cél érdekében.

Ma este is az RTL műsorán


A Keresztanyu minden hétköznap 20:10-től az RTL Klub műsorán, az epizódok visszanézhetők az RTL Most platformon.

Less be a kulisszák mögé

Ma este Gina kerül nehéz helyzetbe

Kiemelt kép: RTL Klub Sajtó