Egy éve elvált, egyedül él egy kis budai lakásban és már nagyon unja a koronavírust a legendás tévés, Vitray Tamás. Mint mondta, a járvány második hullámát már nehezebben viseli, de igyekszik fegyelmezett maradni, és próbálja távol tartani magától a vírust.

„Már közel sincsen akkora türelmem, mint az első hullám idején volt. Próbálok hasznos elfoglaltságokat találni magamnak. Múltkor az emlékeimet rendezgettem, pontosabban szólva kidobáltam a feleslegeket, most meg írogatok” – nyilatkozta a Blikk Rúzsnak.

Hozzátette, hogy mindezt hátsó szándék nélkül teszi, egyszerűen csak azért, hogy legyenek meg dolgok, mielőtt még elfelejtené azokat. „A vírus első felvonásának a végén nagyobb szabadságot engedélyeztem magamnak, egészen addig, amíg nem jött el a második felvonás” – meséli.

Mint fogalmaz, „nagyon jól viselem az egyedüllétet! Én soha nem unatkozom egyedül, nem érzem magam magányosnak. Ha mégis magányosnak érezném magam, mindig tudnék kapcsolatokat teremteni a külvilággal, és ez fordítva is igaz.

Sokan keresnek, érdeklődnek felőlem. Szívesen panaszkodnék, ha nem így lenne, de hát nincs okom a panaszra.” Azt is elárulta, hogy fiai dolgoznak, elfoglalt emberek, az unokáknak elkezdődött az iskola, így a régi tanítványok keresik a leggyakrabban.

„Most az első hullámmal ellentétben nincs is szükségem külső segítségre. A közelben van egy nagy bevásárlóközpont, ahová akkor megyek, amikor a legkevesebben vannak. Autóval járok, így tömegközlekednem sem kell, és maximálisan próbálom távol tartani magam a vírustól. Nemrég újították meg a jogosítványomat, és ötvennyolcadik éve vezetek. Ha ez nem így lenne, akkor sokkal inkább ki lennék szolgáltatva a járványnak” – magyarázza Vitray.

Legutóbb egy évvel ezelőtt írtunk Vitray Tamásról, akkor azért, mert elvált feleségétől Kállay Boritól. 32 év után mentek szét.

Vitray Tamás és Kállay Bori 1985-ben ismerkedtek meg a Debreceni Virágkarneválon. A tévés akkor házasságban élt, a színésznő pedig már kétgyermekes elvált anyuka volt, akit szerződése Debrecenhez kötött. Miután fellángolt köztük a szerelem, másfél évig titokban találkozgattak, aminek az lett a vége, hogy Vitray Tamás lebukott és felesége egy éjszaka közepén szó szerint kirakta az utcára.

Hosszú évekig viharos kapcsolatban éltek, kétszer is szakítottak.  Végül összeköltöztek és közel harminc évig harmónikus házasságban éltek. 2014-ben még újra is házasodtak.

Vitray Tamás és Kállay Bori Gödön éltek együtt. Egyik interjúban azt mesélték, hogy a környéken kirándultak, amikor megláttak egy félkész házat és beleszerettek. Azonnal eladták veresegyházi telküket és abból vették meg későbbi otthonukat. Az építkezést Kállay Bori felügyelte, a kertben egy medence is helyet kapott.

A válást követően Vitray Tamás egy második kerületi társasház lakásába költözött.