A koronavírus miatt bezártak a színházak, jelentősen megcsappantak a színészek bevételei Gergely Róbert is munkát keresett. A Ripost beszámolója szerint a Pest megyei Törökbálinton egy lángosozóban kezdett, erről videó is készült, ezt a cikkünk alján lehet megnézni.

Megviselte a koronavírus-járvány

Gergely Róbert nem bírta tovább a tétlenséget, munkára jelentkezett az egyik törökbálinti lángosozóban. A koronavírus-járvány mindenkit megvisel, ez alól a hírességek sem kivételek.

Munkát keresett

A Napokban Gergely Róbert is munka után nézett. Nehezére esett már a semmitevés és némi bevétel is jól jön a majd egy éves kényszerpihenő után. Alig két napba telt és megtalálta a számára megfelelő állást Törökbálinton – írja a BPK.

Lángosfutár

„Lángost fogok kiszállítani, már csütörtökön kezdek. Törökbálinton most nyílt egy lángosozó, ahová futárt kerestek. Mondtam a hölgynek, hogy nem kell tovább keresniük, itt áll előttük a megfelelő ember, hiszen ráérek, boldogan elvállalom a feladatot – mondta a színész, majd így folytatta:

Nem megalázó a munka

„Először nem akarták elhinni, sőt úgy érezték, ez megalázó lenne számomra, pedig egyáltalán nem. A környék legjobb kiszállítója leszek„ – jelentette ki Gergely Róbert.

Megdöbbent a főnök

A lap elérte a lángosozó tulajdonosát, azaz a színész leendő főnöknőjét, aki megdöbbent, amikor Gergely Róbert jelentkezett nála.

Komolyan gondolta

„Először furcsa érzés volt, de aztán láttam rajta, hogy komolyan gondolja. Nemrég nyitottunk, így jeleztem, hogy nem tudunk annyit fizetni, amennyihez művészemberként szokott, de egyáltalán nem érdekelte„ – mondta a hölgy.

Hungarikum

Gergely Róbert szerint a sajtos-tejfölös lángoshoz mindenkinek jó emléke kötődik, jó kedvre derül tőle az ember, ráadásul egyfajta hungarikumról van szó.

Meglepetést szerzek a vevőknek

„Én is imádom a lángost és boldogan szállítom majd ki a vevőknek. Már akkor megéri, ha látom az arcukon, hogy a lángoson kívül, a személyemmel is meglepetést szereztem nekik. És, ha már ott leszek, az otthonok küszöbén, mindenkinek elmondom majd, hogy viseljen maszkot, és ha lehet, inkább maradjon otthon” – mondta a színész.

Emerton-díjas színész, énekes

Gergely Róbert 1958-ban született, Emerton-díjas magyar színész, énekes. A pályáját a Pécsi Nemzeti Színházban kezdte, majd Budapesten a Vígszínházban és az operettben játszott. Első feleségétől született egy fia, másodszor 2014-ben házasodott meg.

Kiemelt kép: Gergely Róbert