Demjén Ferenc nagyon várta a visszatérését tavaly a turnéja nem tartott olyan sokáig, mint szerette volna: a koronavírus-járvány berobbanása miatt egy időre ismét búcsúznia kellett a színpadtól.

Demjén Ferenc tavaly május 3-án egy kontrollvizsgálatra tartott, amikor a betegszállító autóban agyérgörcsöt kapott. Négy napig mélyaltatásban tartották a pécsi klinikán. Két hét múlva már hazamehetett, utána hosszú hónapokig rehabilitációs kezelésekre járt.

Azóta teljesen felépült zenészlegenda, jelenleg Baranya megyében, dióspusztai birtokán várja a fertőzés elvonulását, nagyokat sétál a farmon, felesége pedig a bevásárlást intézi.

„Teljesen elszigetelve él, hetek óta ki sem lépett a dióspusztai birtokáról” – mesélte a Borsnak egy Demjénhez közeli személy, aki szerint Rózsi alig várja, hogy minden visszaálljon a régi kerékvágásba, ő pedig a világot jelentő deszkákra állhasson.

Az énekes készen áll a turné folytatására, visszanyerte a betegsége előtti formáját, fölszedte az elveszett kilókat, majd kicsattan az egészségtől. A járvány elvonultáig azonban nem tehet mást, csak pihen és tovább erősödik.

Kiemelt kép: Demjén Ferenc  – Forrás: Facebook