Ma már egyre kevésbé tabu erotikus játékszereket használni akár a párkapcsolatban, akár saját örömszerzés céljából. Habár beszélni csak kevesen beszélnek róla, azonban ma már nem ritka, hogy az éjjeliszekrény fiókjában egy pajzán örömszerző lapul meg.

Ma már nagyon sokféle pikáns eszköz áll rendelkezésre – nőkre és férfiakra szabva egyaránt. Bizonyos típusok nagy kedvencnek számítanak akár az előjáték, az aktus fokozása vagy az önkielégítés során. A Padlizsán.hu szexshop vibrátorai és női örömszerzői is széles választékban elérhetők a huncut élményekre vágyók számára.

Vibrátor

Ha a nők kedvelt pajzán játékszerei kerülnek szóba, akkor szinte mindenki azonnal a vibrátorokra gondol. Ezek a rezgő csodák a legkülönfélébb méretekben és formákban elérhetők, annak függvényében, hogy mire szeretné használni a tulajdonosa. Ingerelhető általa a G-pont, a csikló, a hüvely, de némely darabok akár masszírozásra is alkalmasak, így az előjáték során is kiválóan be lehet vetni őket.

A technológia fejlődésének köszönhetően ma már akár applikáción keresztül is irányíthatjuk a játékszert, így sokkal kényelmesebben lehet a csúcsra jutni. A rezgés fokozata általában állítható, azonban arra célszerű ügyelni, hogy ne essünk túlzásba, vagyis ne használjuk túl gyakran vagy magas fokozaton, mert könnyű hozzászokni az intenzív ingerhez, és utána nehéz lesz a partnerrel eljutni a csúcsra a segédeszköz nélkül.

Dildó

A dildó realisztikusan ábrázolja a férfi péniszt, azonban nem rendelkezik rezgő, vibráló funkcióval. Ennek nagy előnye, hogy nem kell attól tartani, hogy a túlzott használat gondot jelent. Ahogy a vibrátorok, úgy a dildók is nagyon sokféle méretben kaphatók, illetve különféle anyagból készülnek.

Csiklóizgató

A nők jelentős része csak úgy képes eljutni a csúcsra, ha a csiklója is ingerelve van. Éppen ezért a csiklóizgatók nagy népszerűségnek örvendenek. Vannak nagyobb darabok, de olyan kisebb típusok is, melyek diszkréten elférnek a táskában is, sőt akár bugyiba is rejthetők. Némely modellek vízhatlan kialakítással rendelkeznek, így akár a zuhany alatt is bevethetők.

Gésagolyók

A gésagolyó használata nem csupán élvezetes, hanem egészségügyi szempontból is rendkívül előnyös. Alkalmazásával a hüvely feszessége visszanyerhető, javítható a hüvelyi orgazmusra való készség és megelőzhetők olyan panaszok, mint a vizeletvisszatartási nehézség. Az viszont nagyon fontos, hogy a játékszert megfelelően használjuk, hiszen a nem megfelelő alkalmazás komoly problémákat okozhat. Némely típusok okostelefon segítségével egy applikáción át is működtethetők, így a használat is egyszerűbb lehet. Megfelelően használva a gésagolyó nagyon jó hatással van a szervezetre, aminek hosszú távon nagyon sok hasznát vehetjük.

Amint látható, széles a kínálat, rengeteg öröm vár a hölgyekre!

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a padlizsan.hu oldalt működtető cég. Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják olvasóink a Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.