A Lidl visszahívja a beszállító kérésére az egyik paradicsom termékét, szermaradványt találtak benne, ne egye meg senki, vigyék vissza a boltba, megtérítik az árát.

A fogyasztók egészségének védelme érdekében a Hódkertész Kft. elővigyázatosságból visszahívja azon lédig Fürtösparadicsom termékét, amely üzleteinkben 2020.01.08. és 2020.01.10. közötti időszakban volt kapható – írja a Lidl.

A visszahívás oka, hogy a termékben a Lidl saját minőségellenőrzési vizsgálatai során határérték feletti érésszabályozó szermaradványt mutattak ki. 

A Lidl kéri vásárlóit, amennyiben a fenti termékből vásároltak, ne fogyasszák azt el, hanem vigyék vissza azt az áruházlánc bármely üzletébe. A vételárat a vásárlást igazoló nyugta nélkül is visszafizetik.

A termékvisszahívás kizárólag a 2020.01.08. és 2020.01.10. közötti időszakban értékesített lédig kiszerelésű Fürtösparadicsom termékünket érinti.

A Lidl által forgalmazott más paradicsomra és más zöldség-gyümölcs termékre a visszahívás nem vonatkozik. A Hódkertész Kft. elnézést kér az okozott kellemetlenségért, írja a diszkontlánc.

Kiemelt kép: Lidl áruház – Fotó: LikeNews.hu