Alakreform-tábor miatt utazott a Maldív-szigetekre Schobert Norbi és családja. Az utazásról készült posztjaikon rengeteg kommentelő kiakadt, ugyanis nem értik, hogy vírushelyzetben miért kell utazgatnia a családnak.

A reptérről tettek közzé egy fotót

Norbi felesége, Rubint Réka egy Instagram bejegyzésben leírta, hogy minden előírást betartva útnak indultak.

„Hònapokkal korábban megbeszéltük, hogy ha semmi nem tiltja, utazással zárjuk ezt az évet. Először csak a közvetlen baráti csapatból, majd egy-egy belföldi tàborbòl is jelezték, hogy szeretnènek hozzánk csatlakozni” – írta a bejegyzésében.

41 fős a tábor

A táboron 41 fő vesz részt.

Videóban reagált Norbi az őket kritizálókra

Norbi Katar fővárosából jelentkezett be, majd egy majdnem 10 perces videóban reagált a kritikákra és elmondta a véleményét a koronavírusról – írja a Blikk.

Elítéli a vírustagadókat

„Egy olyan barátom nem volt még, aki edzett, sportolt, és ebbe belehalt volna. Mélyen mindenkit elítélek, aki vírustagadó. Nekem, mint állampolgárnak, és cégvezetőnek nekem kötelező betartani, az utasításokat…”

Nincs korlátozás a Maldív-szigeteken

A Maldív-szigeteken semmiféle korlátozás nincs. Maszkot nem kell hordani, érintkezni is lehet. Nincs is covid-fertőzött, így nem is tudok hazavinni semmit. (…) Be vannak zárva az éttermek, hotelek, kocsmák, az egész turizmus. Utazni lehet, iszonyú feltételek mellett. Lapot szeretnék húzni 21-re. (…) Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy mi történik a világban. Szenteste mindenki megcsókolhatta a másikat (…) Nem értem ezt a játékot. Vírus van, ez biztos, de hogy mi van mögötte, azt nem tudom.” – mondta Norbi a videójában, írja a lap.

Beadatják a koronavírus elleni védőoltást

Norbi azt is elmondta a felvételen, hogy fontos a védőoltás, ezért ő és a családja is befogják adatni maguknak.

EZEK A LIKENEWS LEGFRISSEBB HÍREI

Kiemelt kép: Schobert Norbi