A ház tetejéről kiabált segítségért az a 12 éves kisfiú, akinek nagymamája és nagypapája is életét vesztette, miután egy férfi valószínűleg szándékosan rájuk gyújtotta a házat.

A háztetőről kiabált

„Segítség, valaki mentse meg az életemet” – kiabálta a kisfiú, miközben a ház, amiben élt a nagyszüleivel lángokba borult. A rendőröknek sikerült a kisfiút megmenteni, ám sajnos Ilona néni és Gyuri bácsi odaveszett a tűzben.

A nagypapájának köszönheti az életét

A 12 éves fiú csak azért maradt életben, mert mikor az idős férfi felébredt és látta, hogy lángokban áll a ház a gyermeket rögtön a tetőre tette, így megmentve az életét.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Ők voltak a gyámjai

A Blikk úgy tudja, hogy a kisfiú gyámjai az elhunyt nagyszülők voltak, így most kérdéses, hogy a tragédia után a gyermeket hol fogják elhelyezni.

Szándékosan okozta a tüzet

A családdal egy háztartásban élő 51 éves M. András szándékosan okozta a tüzet. A férfit Újpesten fogták el.

Megszólalt egy szomszéd

„Láttuk a füstöt, majd azt, hogy perceken belül rengeteg tűzoltó és rendőr jelent meg. Elképzelésünk nem volt, mi történhetett” – mondta a szomszéd a Blikknek.

További bűnügyi híreket itt olvashatsz!

Porig égett

A ház a budapesti XV.kerületi Pázmány Péter utcában porig égett. A telken van egy másik ház is, ahol a tulajdonosok élnek, ők engedték meg az Erdélyből érkező házaspárnak és unokájuknak, hogy a nem használt hátsó házba költözzenek. A házat felgyújtó férfi szintén Erdélyből jött és ott kapott szállást, ahol a család.

Még keresik az okokat

Egyelőre nem tudják, hogy a férfi bosszúból gyújtotta-e fel a házat, vagy véletlenül, ám a menekülése inkább az előbbire ad okot.

Kiemelt kép: Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: police.hu