A Neoton Famíliában egykor Csepregi Éva mellett énekelt Pál Éva. A minap bejelentette, hogy a 2022-es választásokon Szanyi kapitány pártjának színeiben fog indulni Csepelen. Ez volt az a párt, amely ugyan ellenzékinek mondja magát, legutóbb Szerencsen az általuk támogatott jelölt mégsem állt az ellenzéki összefogás mögé.

Képviselő lenne az énekesnő

A kampányban jelöltként az énekesnő lesz az egyik jelöltállítási koordinátor is, aki azon dolgozik, hogy megfelelő emberek indíthassanak az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom színeiben. Pál Éva korábban az MSZP és az SZDSZ színeiben is dolgozott.

Kiborítja a szegénység

Az elfelejtett énekesnő a mostani politikai szerepvállalását azzal indokolja, hogy teljesen kiborítja a szegénység, amit maga körül lát. 

Korábban piacon és trafikban dolgozott

A nyomort saját bőrén is megtapasztalta, hiszen az egykoron ünnepelt énekesnő elvesztette a házát a devizahitele miatt, a nyugdíja pedig mindössze pár tízezer forint. Korábban piacon és trafikban volt kénytelen dolgozni. Jelenleg van tető a feje felett, amit óriási áldásnak tart.

Éneklés helyett politikai szerep

„Sokan mondták nekem, hogy „te csak énekelj, ne vállalj politikai szerepet”. Amerikában a művészek simán ki mernek állni amellett, amiben hisznek, csak nálunk nincs ennek akkora divatja. Lehet, hogy sokakban ellenérzést fog kiváltani ez, de én attól még művész maradok – magyarázta Pál Éva a Blikknek.

Csepeli témák

Tősgyökeres csepeliként állítólag nem volt kérdéses számára, hogy hol méresse meg magát, kampányát a szociális témák, a félelemmentes közéletre és a helyben szükséges fejlesztésekre, beruházásokra szeretné építeni. 

Indulót írt

A párt többi jelöltjét pedig szereplési tanácsokkal látja majd el. Pál Éva persze maga is mindent bevet az emberek megszólítása érdekében: írt a pártnak egy indulót, amelyet ő is fog elénekelni, a felvétel előkészületei zajlanak.

Szanyi kapitányék úgy segítettek a Fidesznek, hogy nem álltak be az ellenzék mögé

Szanyi Tibor pártja az ISZOM arról híresült, el, hogy idén ősszel a Szerencsen megtartott időközi országgyűlési választáson az általuk támogatott Tóth Ádám nem állt az ellenzéki összefogás mögé. Nem kizárt, hogy a 2022-es választásokon is az ellenzék megosztása lesz a fő stratégiájuk.

Csepregi Éva Szentendrén lakik

A Neotonról két évvel ezelőtt írt a BudaPestkörnyéke.hu hírportál: akkor Csepregi Évával, a Neoton sztárjával készítettünk interjút. Kiderült: két évtizedig lakott Tahitótfaluban, de 2017-ben megtalálta álmai lakását egy szentendrei lakóparkban, a Bükkös-patak mellett.

Csepregi Éva a szentendrei otthonában – Fotó: BPK

Elmondta a Neoton sztárja, hogy mit fejlesztene

Csepregi Éva a 65. születésnapja alkalmából adott interjút nekünk és elárulta azt is, hogy mit fejlesztene leginkább az agglomerációban. A teljes interjút ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: A Neoton Família egykori fotója, Pál Éva arcán maszk van