Félrelépett Baukó Attila egy koncertjük után. A művész nevén Azahriah tette nyilvánosságra került, magyarázkodik, de olyan nagyon nincs megrémülve.

Csintalan palacsinta

Az énekes a Szolnoki Palacsintafesztiválon lépett fel a zenekarával. Ezúttal az volt az érdekes, ami utána történt. Pikáns fejlemények következtek.

Stikában filmezték

Készült egy rejtett kamerás felvétel, amelyen Azahriah a színpad mögött az egyik rajongójával pajzánkodik. A gond csak az, hogy az énekesnek van barátnője.

Barátnő külföldön

További kínos faktor, hogy a lány éppen külföldön tartózkodik, így személyesen nem tudják megbeszélni ezt az ügyet – boncolgatta az eseményeket a Blikk.

Nem cicózott, elmondta a közösségi médiában

A tegnapi nap folyamán feljöttem a színpadra, lementünk, ittuk folyamatosan, és ünnepeltük ugye, hogy kint van az album – adta meg a történet alaphangját Azahriah.

Levarrrtak meg ilyenek

Aztán még kettő lány is bejött, levarrtak meg ilyenek, és akkor elvittem egyet a toitoi vécé mögé. Szerintem ez nekem alapvetően nem nagy gond, ezzel nekem nincsen problémám. A videó se érdekel annyira – mondta az Instagramon a zenész.

Sok csúnya szót használt

Majd rátért a lényegre. amit mi nem tudunk szöveghűen visszaadni. A lényeg, hogy szerinte nem ezt érdemelte a barátnője, vagy ahogy ő mondja „az asszonyom”.

Van mit sajnálni

Nagyon sajánálja a dolgot, hiszen elrontotta a dolgokat, mondjuk más szavakat és jelzőket használ, de ez legyen az ő baja. Ha érdekel ez a felgmázó, de egyben kínos magyarázkodás, akkor azt is megnézheted.

A videó

Ki ez az Azahriah?

Baukó Attilának hívják, az Azahriah mellett a Paul Street művésznevet is használja.A videómegosztón először a Paul Street YouTube-csatorna Rejtélyek nyomdokában című sorozatával vált ismertté, amiben elsősorban ijesztő, rejtélyes témákról készít videókat. Gyermekkora óta gitározik, dalszövegírással és hangkeveréssel 2017-ben kezdett komolyabban foglalkozni. Dalait 2019-ben kezdte publikálni Azahriah művésznéven – írja róla a Wikipédia.

Így zenél

Címlapkép: illusztráció