A mozikban továbbra is a nézettségi lista élén álló és már több mint 35 ezer néző felett járó, az örült képbelopásról szóló magyar akció-vígjáték, a Pesti balhé készítői az ütős poénok, a fordulatos történet és a pergő akciók mellett a zenére is kiemelt figyelmet fordítottak.

A változatos zenei repertoár egyik ékköve a filmben a Jappan & Barnsz friss slágerszerzeménye, a Budapest State of Mind. Utóbbihoz videóklipet is forgattak, ami mától látható.

„A film zenei világával az első perctől fogva sokat foglalkoztunk. Azt akartuk, hogy olyan műfaji sokszínűséget kínáló zenei betétekre épüljön, amelyekre mindenki felkapja a fejét és a hallott dalokat akár azonnal dúdolni is kezdje.

Így jött az ötlet, hogy kérjük fel az izgalmas dallamvilágokat alkotó Jappan & Barnsz-t, hogy készítsék el meg film fő zenei motívumát adó, a Pesti balhé hangulatához illő, diszkós, bulis dalt, ami Budapestről, a pesti életérzésről is szól. Ez lett aztán a Budapest State of Mind. ” – mondta Lóth Balázs.

A legfrissebb hírekért kattints ide!

A Pesti balhé rendezője hozzátette, hogy a film zenéje kapcsán rengeteg pozitív visszajelzést kapnak, és elébe is szeretnének menni az egyre növekvő várakozásoknak.

Így már mától látható a YouTube-on, valamint a film saját Facebook csatornáján a Budapest State of Mind videóklipje is, amelybe beillesztették film pár emblematikus pillanatát, illetve helyszínét, valamint fontos szerepet kaptak benne a Pesti balhéban látott ikonikus kellékek, tárgyak is.